EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurissa tapahtuu aamusta iltaan

Kyläkauppa palvelee kesällä joka päivä aamuyhdeksästä iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina 5.8.2018 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmista, tarjouksista ja tapahtumista, vaikka aamusta iltaan.

OnnenViikko on nyt

Kyläkaupan OnnenViikolla vietetään myös Kyläkaupan Isadora-kesäpäiviä kosmetiikkaosastolla 28.-29.6.2018. Paikalla on Isadora-onnenpyörä tasatunnein klo 12-16. Mukana onnenpyörässä Kyläkaupan oma Tuula. Kosmetiikkaosastolla meikkari Annika Raivio tekee kesämeikkejä Isadoran uutuuslookeilla.

Lisäksi luvassa hauska Isadora-kilpailu. Myymälään on piilotettu Isadoran jättiripsiväri. Kun löydät Isadoran Grand Volume Lash Curler jättimascaran ja tuot sen Isadora-pisteelle niin saat lahjaksi ripsivärin.

Tiistaina 3.7.2018 esteratsastaja Emilia Bottas vierailee Kyläkaupan Keskustorilla kello 12.00-12.30 ja 13.30-14.00. Emilian kanssa yhteistyössä Kyläkaupalla Perlana pyykinpesunesteet, joista onkin luvassa huikeita tarjouksia. Paikan päällä voit osallistua arvontaan, jossa arvotaan kahdelle onnekkaalle vuoden pesuaineet.

Edullisten löytöjen Kesätori palvelee tutulla paikallaan OnnenKengän ja Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Kesätorilla myydään koko kesän ajan pääasiassa pukeutumisen tuotteita; kesäisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kesätori on avoinna joka päivä kello 10 – 19.

Iloisia elämyksiä Kesäjunan ja helikopterin kyydissä

Tuurin kauppakylän asiakkaat saavat nauttia Tuurin omasta Kesäjunasta jo yhdeksättä kesää. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 12.8.2018 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan myös yläilmoista. Procopter Helikopterilennätystä 29.6.-25.7.2018 klo 12-18 Ruokapuodin parkkipaikalta. Lennoilla säävaraus. Lapset 40 € ja aikuiset 60 €. Lisätietoja www.tuuri.fi.

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000