EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppaan tullaan viihtymään

Kyläkauppa palvelee kesällä joka päivä aamuyhdeksästä iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina 5.8.2018 saakka eli Miljoona Tivoli -ajan loppuun. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmista, tarjouksista ja tapahtumista kattavia ja laadukkaita ravintolapalveluita unohtamatta.

Seikkailua ja leikkejä

Lasten Seikkailupäivänä tiistaina 10.7.2018 kello 10-12 etsitään seikkailurasteja Karavaanarialue Onnelassa, lasten leikkipaikan läheisyydessä. 

Myös viime kesänä Kyläkaupan Karavaanarialueella vieraillut Super Sam johdattaa lapset iloiseen seikkailuun. Rasteja voi kiertää vanhempien tai kavereidensa kanssa. Rasteilla on sanatehtäviä ja jokaisesta ratkaistusta tehtävästä saa leiman seikkailupassiin.

Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma

Kyläkaupan suuressa maalaustapahtumassa Kuvataiteen päivänä 10.7. voi jokainen maalata, piirtää tai tehdä yhteistaideteoksen. Tavoitteena on jakaa tekemisen iloa. Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma on kaikille avoin ja siihen voi ottaa osaa yksin, yhdessä tai ryhmässä. Tapahtuma järjestetään Vesa’s Cafen kabinetissa tiistaina 10.7.2018 kello 10-15. Paikalla on asiantuntevaa opastusta ja maalaustarvikkeet käytössä ilmaiseksi.

Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10. päivänä. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä.

Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma on osa valtakunnallista Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry:n organisoimaa tapahtumaa. Tämän vuoden tapahtuman suojelijana toimii Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar. Lisätietoja www.maalaustapahtuma.fi.

Tapahtuma on myös osa Kulttuuriperinnön eurooppalaisen teemavuoden 2018 tapahtumia. #EuropeForCulture.

Kuvia töistä ja tapahtumista voi julkaista Instagramiin #maalaustapahtuma @maalaustapahtuma tai jakaa ne Facebookissa tapahtuman pääsivulla www.facebook.com/maalaustapahtuma.

Iloisia elämyksiä Kesäjunan ja helikopterin kyydissä

Tuurin kauppakylän asiakkaat saavat nauttia Tuurin Kesäjunan ilmaisista elämysajeluista aina 12.8.2018 asti. Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan myös yläilmoista. Procopter Helikopterilennätystä 29.6.-25.7.2018 klo 12-18 Ruokapuodin parkkipaikalta. Lennoilla säävaraus. Lapset 40 € ja aikuiset 60 €. Lisätietoja www.tuuri.fi.

Liiku Kyläkaupan ja Ähtäri Zoon välillä kätevästi bussilla

Myös siirtyminen Kyläkaupan ja Ähtäri Zoon välillä käy nyt kätevästi bussilla - EP Matkojen liikennöimä Kyläkauppa – Zoo nonstop-liikenne jatkuu koko kesän aina 24.7.2018 asti.

Bussin lähdöt tapahtuvat Ähtäri Zoolta päivittäin tasatunnein kello 9, 11, 14, 16 sekä 18 ja Kyläkaupalta kello 10, 12, 15, 17 ja 19. Ähtärissä pysäkki on Zoon pääsisäänkäynnin edessä ja Tuurissa Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin edessä. Nonstop-liikenne tuo siis lomalaiset suoraan tapahtumien ytimeen, matkustitpa kumpaan suuntaan tahansa.

Nonstop-bussi on myös erittäin edullinen tapa liikkua. Yhdensuuntainen matka aikuisilta maksaa 5 euroa ja alle 13-vuotiailta 2 euroa, menopaluu aikuisilta 7 euroa ja alle 13-vuotiailta lapsilta 3 euroa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000