EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Miljoona Rock Ravintola on aitoudessaan nähtävyys 

Monet ovat käyneet Hard Rock Cafessa. Siellä on paljon yhtyeiden kuvia ja esineitä seinillä ja rock henkinen musiikki soi koko ajan. Miljoona Rock Ravintola on sisustustavaltaan hieman samanlainen kuin Hard Rock Cafe, mutta kuitenkin perusfilosofialtaan täysin erilainen: Miljoona Rock Ravintolassa kaikki on aitoa. Kaikki kuvat on otettu 11 Miljoona Rockin aikana, HIM:n kitara on bändin 40-vuotislahja Vesa Keskiselle ja näyttävä maalaus levyineen on bändin 50-vuotiaslahja hänelle, Lordin naamari on se sama, jota Lordi piti, kun voitti Euroviisut ja kaikki kuultava musiikki on niiden bändien musiikkia, jotka ovat esiintyneet Miljoona Rockissa.

Salin uusien pintojen suunnittelussa innoittavana ajatuksena oli Kyläkaupan järjestämä rock-tapahtuma, josta ravintola myös sai uuden nimensä: Miljoona Rock Ravintola. Rento ja mukava ravintola tarjoaa viihtyisän ympäristön ja kattavan listan, joka sopii erinomaisesti koko perheen ruokailuun.

Koe Miljoona Rock kuvina - seinillä yli 200 kotimaisen staran ja maailmantähden kuvaa

Kyläkauppa on järjestänyt Miljoona Rockin kaikkiaan yksitoista kertaa vuosien 2004-2017 aikana. Miljoona Rockin lavalle on näinä vuosina noussut mittava joukko artisteja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tästä tähtikaartista on Kyläkaupan kuvaajien toimesta otettu kymmeniätuhansia kuvia. Näitä upeita otoksia on haluttu tuoda yleisön nähtäväksi ja niinpä murto-osa valtavasta valokuvakokoelmasta onkin nyt esillä tauluina Miljoona Rock -ravintolan seinillä. Suurin osa nyt nähtävistä kuvista on aiemmin julkaisemattomia.

Kuvat on valittu niin, että näytille saatiin mahdollisimman kattava otos esiintyjistä. Samalla ne piirtävät vauhdikkaan ja värikkään kuvan Miljoona Rockin koko historian ajalta. Tauluissa loistavat muun muassa kotimaiset maailmanluokan tähdet Nightwish, HIM sekä The Rasmus, ulkomaiset starat Deep Purple, Dio, Scorpions, Billy Idol sekä kymmeniä kotimaisia suosikkibändejä. Onpa Tuurin lavalla nähty kaksi euroviisuvoittajaakin – Lordi ja Alexander Rybak. Mukaan galleriaan ovat päässeet myös Mini Miljoona Rockeissa esiintyneet nuoret tähdet Robin, Diandra ja Isac Elliot sekä Hevisaurus.

Ravintolan herkullisia annoksia nauttiessa on hauska bongailla ketä kaikkia kuvagalleriasta löytyykään – ja pöytäseurueen kanssa voi vaikka laittaa kisan pystyyn: kuka muistaa minä vuonna mikäkin bändi esiintyi tai muistaako joku ihan kaikki esiintymässä olleet. Vinkkinä voidaan sanoa, että yhteensä Miljoona Rockeissa ja Mini Miljoona Rockeissa on esiintynyt yli 50 eri bändiä tai artistia, joista osa on vieraillut tapahtumassa useana vuonna.

Monipuolinen, koko perheelle sopiva ruokalista

Miljoona Rock Ravintolan ruokalistalla on runsaasti vaihtoehtoja joka makuun: kanansiipiä, pastaa, burgereita ja salaatteja. Perheen pienimmille on oma, runsas lista täynnä maukkaita lastenannoksia.
Miljoona Rock -ravintola palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla Alkon vieressä. Se on avoinna maanantaista lauantaihin kello kahdesta iltakymmeneen. Keittiö sulkeutuu 30 min ennen sulkemisaikaa.

Kuvateksti:

Vesa Keskisen HIMiltä saamat syntymäpäivälahjat ovat saaneet arvoisensa paikan Miljoona Rock Ravintolasta. Kitara on heidän 40-vuotislahjansa Vesalle vuonna 2007 ja iso HIM heartagram -taulu ja vinyylikokoelma on heidän 50-vuotislahjansa Vesalle vuonna 2017. Taulu on alkuperäisteos vinyylikokoelman kannesta.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000