EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kesä on lapsiperheiden suurin matkailusesonki. Suomessa on valtavasti paikkoja, joissa voi lomailla koko perheen voimin – usein kynnyskysymykseksi kuitenkin muodostuu raha. Useat lomakohteet ja huvipuistojen lippujen hinnat menevät kirkkaasti yli varsinkin suurempien perheiden lomabudjetista.

Lasten kanssa reissaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla kallista. Ikimuistoinen perheloma Tuurissa on ratkaisu monen perheen ongelmaan. Suomen suurin tavaratalo, Kyläkauppa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa aivan pikkurahalla, useita aktiviteetteja jopa täysin ilmaiseksi, kuten Miljoona Tivolin 5.8.2018 saakka. 

Miljoona Tivoli ja paljon muuta kivaa koko kesän ajan

Tivoli Sariola toi juhannuksena koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttui 45 päivän ajaksi Miljoona Tivoliksi. Miljoona Tivoli on avoinna 5.8. saakka joka päivä kello 12-18 ja tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Tivoli Sariolan kattavasta laitevalikoimasta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivat koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa. Miljoona Tivolin Kyläkaupalle rakentava Tivoli Sariola täyttää 130 vuotta ja juhlavuoden uutuutena on mm. hurja nuorisolaite The Tribe ja Dumle-onnenpyöräpeli.

Miljoona Tivoli on ilmainen alle 13-vuotiaille

Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Päiväranneke 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille maksaa 32 euroa. Laskennallisesti voidaan siis osoittaa, että Kyläkauppa tarjoaa alle 13-vuotiaille lapsille 864 miljoonan euron arvoisen edun tänä kesänä, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. -Matematiikkani menee näin: jokaiseen ikäluokkaan meitä suomalaisia on syntynyt noin 60 000 lasta. Alle 13-vuotiaita on siis noin 12 x 60 000 lasta, joista laskennallisesti jätin pois kaksi nuorinta ikäluokkaa. Laskukaavaksi muodostuu näin ollen 10 ikäluokkaa x 60 000 lasta x 45 Miljoona Tivoli -päivää x Miljoona Tivolin rannekkeen hinta 32 euroa = 864 miljoonaa euron säästöt, jos jokainen lapsi käyttäisi edun hyödyksi jokaisena Miljoona Tivoli -päivänä, laskee Keskinen. 

Kyläkaupan Miljoona Tivoli -edun ansiosta Ähtärissä maailman halvimmat pandaliput

Kyläkauppa auttaa Ähtäri Zoota lupaamalla vielä toiselle 100000 ensimmäisenä pandojen luona vieraillevalle 32 euron arvoisen Miljoona Tivoli -aikuisten rannekkeen. Viime torstaina Ähtäri Zoossa rikkoutui 100000 panda-vierailijan raja tavoitteiden mukaisesti.

Kyläkauppa lupasi alkuvuodesta 100 000 ensimmäiselle pandojen luona vierailevalle Miljoona Tivolin 32 euron arvoisen rannekkeeseen oikeuttavan lahjakortin. Kovan kysynnän vuoksi Kyläkauppa päätti lahjoittaa vielä toiselle 100000 pandojen luona vierailevalle aikuisten Miljoona Tivoli -rannekkeen. Sen voi hakea Kyläkaupan Infosta tai suoraan Miljoona Tivolin portilta Ähtäri Zoo -pääsylippua vastaan. Miljoona Tivoli -etua ei tarvitse käyttää henkilökohtaisesti vaan sen voi antaa myös eteenpäin.

Ähtäri Zoon kiertäminen ja samalla reissulla pandojen ihastelu maksaa verkosta ostettuna edullisimmillaan 36 euroa. - Kun siitä summasta vähennetään Kyläkaupan Miljoona Tivolin rannekkeen hinnan 32 euroa, niin pandojen ja muiden eläinten näkemisen kokonaishinnaksi jääkin vain neljä euroa, toteaa Vesa Keskinen. Matka pandojen luota Kyläkauppaan kestää vain 20 minuuttia, joten pandat ja Miljoona Tivoli on helppo ja nopea yhdistää samaan lomareissuun.

Liiku Kyläkaupan ja Ähtäri Zoon välillä kätevästi ja edullisesti bussilla  

Siirtyminen Kyläkaupan ja Ähtäri Zoon välillä käy kätevästi myös bussilla - EP Matkojen liikennöimä Kyläkauppa – Zoo nonstop-liikenne jatkuu koko kesän aina 24.7.2018 asti.

Bussin lähdöt tapahtuvat Ähtäri Zoolta päivittäin tasatunnein kello 9, 11, 14, 16 sekä 18 ja Kyläkaupalta kello 10, 12, 15, 17 ja 19. Ähtärissä pysäkki on Zoon pääsisäänkäynnin edessä ja Tuurissa Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin edessä. Nonstop-liikenne tuo siis lomalaiset suoraan tapahtumien ytimeen, matkustitpa kumpaan suuntaan tahansa.

Nonstop-bussi on myös erittäin edullinen tapa liikkua. Yhdensuuntainen matka aikuisilta maksaa 5 euroa ja alle 13-vuotiailta 2 euroa, menopaluu aikuisilta 7 euroa ja alle 13-vuotiailta lapsilta 3 euroa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000