EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkaupalla on paljon muutakin kivaa koko kesän ajan. Tuurin kauppakylän asiakkaat saavat nauttia Tuurin Kesäjunan ilmaisista elämysajeluista aina 12.8.2018 asti. Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan myös yläilmoista. Procopter Helikopterilennätys 25.7.2018 saakka kello 12-18 Ruokapuodin parkkipaikalta. Lennoilla säävaraus. Lapset 40 € ja aikuiset 60 €. Lisätietoja www.tuuri.fi.

Kesäistä toritunnelmaa

Kyläkaupan Kesätorilla OnnenKengän ja Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin läheisyydessä myydään koko kesän ajan kesäisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kesätori on avoinna joka päivä kello 10 – 19.

Kyläkauppaan ehtii illallakin

Kyläkauppa palvelee kesällä joka päivä aamuyhdeksästä iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina 5.8.2018 saakka eli Miljoona Tivoli -ajan loppuun. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmista, tarjouksista ja tapahtumista kattavia ja laadukkaita ravintolapalveluita unohtamatta.

TV5:n Tuurin Kyläkauppias

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uuden kauden kuvaukset ovat käynnistyneet Kyläkaupalla ja kuvausryhmä on vallannut jälleen Tuurin. Kyseessä on kaikkiaan viides tuotantokausi suosikkisarjasta, jossa seurataan Vesa Keskisen ja muun Tuurin väen elämää Pohjanmaan ostosparatiisissa.

Viides kausi tuo tullessaan uudet julkisuudesta tutut kesäapulaiset. Tänä kesänä kesäapulaisina Tuurissa nähdään Amanda Harkimo ja Esko Eerikäinen. Lisäksi Tarjoushaukka ja Kyläkaupan ilopilleri Tuula viilettävät kiireisinä kesätouhuissaan. Ohjelman TV5:lle tuottaa Moskito Television.

Entiseen tapaan myös Kyläkaupan asiakkaat ovat tervetulleita mukaan ohjelmaan. Mikäli olet tulossa perheesi tai ystäviesi kanssa Tuuriin 4.7.-11.8.  ja haluatte olla mukana kuvauksissa, ota yhteyttä tuuri@moskito.fi.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000