EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Sylvanian Families valloittaa Kyläkaupan Keskustorin 12.-18.7.2018. Sylvanian Families on hauska ja opettavainen lelusarja, jonka luontoa rakastavat eläinperheet asuvat Sylvanian ihastuttavassa maailmassa. Keskustorin Sylvanian Families -leikkipaikalla pääset tutustumaan moniin Sylvanian Families leluihin ja kokemaan leikin iloa Sylvanian Villagessa.

Torstaina 12.7. klo 12-15 tasatunnein voit tulla tapaamaan ja halaamaan Suklaapuputyttö Reeaa sekä lauantaina 14.7. klo 12-15 tasatunnein hänen isosiskonsa Stellaa Kaupunkisarjasta. Samalla voi ottaa ikimuistoisen kuvan Reean tai Stellan kanssa.

Sylvanian Families -sarjan tuotteet rakentuvat tavallisen arkisen elämän ympärille, ja tuotesarja kattaa monenlaisia aktiviteetteja, joiden avulla lapset voivat kokeilla erilaisia leikkimistapoja ja keksiä omia tarinoita. Sarjaan kuuluu erilaisia, yksityiskohtaisesti suunniteltuja taloja, kauppoja, huonekaluja ja tarvikkeita. Jokaisella hahmolla on suloinen, ainutkertainen ilme, ja ne ovat hyvän muotoisia ja kokoisia. Hahmojen ystävällinen olemus tekee niistä lapsille helposti lähestyttäviä.

Lapset kohtaavat oikeasta elämästä tuttuja tilanteita, tunteita ja tyyppejä. He tapaavat leipurin, valokuvaajan ja maanviljelijän, sekä tietenkin herttaisen suklaapupuperheen, joka on kaikkien suosikki. Sylvanian -maailmassa kaikki on kivaa ja turvallista. Hahmot pitävät töistään ja kotiaskareistaan, kuten pöydän kattamisesta ja vuoteen sijaamisesta. Jopa sairaalaan meneminen on kivaa.

Havaijin tunnelmaa

Kyläkaupan Keskustorilla siirrytään tarunhohtoisen Havaijin tunnelmiin perjantaina 13.7.2018 kello 11-18. Mänttäläinen Pauli Simonen soittaa harvinaista havaijinkitaraa ja luvassa on tunnetuimpia havaijibiisejä Tiikerihaista Aloha Oe:een.

Havaijinkitaraksi kutsutaan 1880-luvulla syntynyttä kitarasoittotyyliä, jossa kitaraa pidetään lappeellaan sylissä ja sen kieliä liu'utetaan metallitangolla tai -putkella. Soittotyylin keksimisen jälkeen alettiin valmistaa erityisesti tähän tarkoitukseen soveltuvia kitaramalleja.

Hulvatonta taikuutta

Lauantaina 14.7.2018 Kyläkaupan Keskustorilla nähdään hulvaton taikurishow, kun Taikuri Lehmä esiintyy kello 12, 14 ja 16. Luvassa on hassunhauska Lehmän Taikashow sekä ilmapalloeläimien taivuttelua lapsille. Esitykset ovat erityisesti lasten mieleen, mutta hämmästyttävä taikuus ja lasten vilpitön riemu ilahduttavat toki myös aikuisia.

Muumit ihastuttavat aina

Muumien suloiseen maailmaan siirrytään sunnuntaina 15.7.2018, kun Pikku Myy ja Muumipeikko saapuvat vierailulle Kyläkaupan Keskustorille. Suosikkihahmot voi tavata kello 12, 14 ja 16. Mikä parasta, jokainen esitys päättyy tapaamiseen yleisön kanssa, joten pikkufaneilla on mahdollisuus päästä nappaamaan selfie Muumipeikon tai Pikku Myyn halauksessa. Tule katsomaan, mitä Muumilaakson asukkaat tällä kertaa ovat keksineet!

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000