EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Heirol ja huippukokki Henri Alén tulevat kokkaamaan helppoa kesäruokaa Kyläkaupan KOTI-osaston esittelykeittiöön lauantaina 21.7.2018. Henri kertoo parhaat vinkkinsä kesän kokkailuihin tasatunnein kello 11-16. Oletpa jo kokeneempi ruoanlaittaja tai aloitteleva kotikokki, Henrin neuvoista on kaikille varmasti hyötyä. 

Intohimosta ruokaan

Henri Alén on intohimoisesti ruokaan suhtautuva huippukokki ja ravintoloitsija, joka luotsaa useita helsinkiläisiä huippuravintoloita. Henri suhtautuu kokkailuun rennosti ja hän on sanonut, että elää kokatakseen ja kokkaa elääkseen. Henri lähestyy ruoanlaittoa simppelisti tehden ruokaa parhaista raaka-aineista, parhailla keittiövälineillä ja kokkaamalla suorasukaisesti. Henri suosii puhtaita makuja, jotka on höystetty hyvällä meiningillä; yksinkertaisia, edullisia ja nopeita reseptejä.

Rakkaus helppoon, hyvään ja terveelliseen arkiruokaan yhdistää

Yhteistyö Heirolin ja Henrin välillä sai alkunsa, kun Henri tutustui Heirolin tuotteisiin Sokkokokki-ohjelman kuvauksissa. Ohjelmaa tehdessä Henri yllättyi tuotteiden kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Suurin yllätys oli, miten Steely Cerasafe -pannut kestivät ”rääkin” kuten kalliimmat ammattilaispannut. Henrin mielestä keittiön tärkein väline on kunnon paistinpannu. - Tylsistyneen veitsen voi aina teroittaa, mutta pannun on oltava hyvä tai ruoanlaitto ei onnistu, Henri kertoo.

-Meistä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaan. Se on myös paljon terveellisempää ja edullisempaakin kuin valmisruoka. Haluamme innostaa suomalaisia viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä, kertoo Heirolin toimitusjohtaja Rolf Moborg, neljän lapsen isä.

27 vuotta keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin

Heirol Oy on suomalainen perheyritys, joka on valmistuttanut laadukkaita keittiövälineitä jo yli 25 vuoden ajan. Yritys on isän ja pojan, Heimo Lehtosen ja Rolf Moborgin yhteinen ponnistus kannustaa ihmisiä laadukkaiden keittiötarvikkeiden avulla valmistamaan enemmän ruokaa itse ja nauttimaan siitä yhdessä. 27 vuotta perustamisensa jälkeen Heirol Oy on yksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.

Heirolin toiminta-ajatus on alusta alkaen ollut tehdä laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiövälineitä, jotka innostavat suomalaisia ruuanlaittoon. Yritys tekee yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta Heirol-tuotteille voitaisiin taata mahdollisimman korkea laatu.

Heirol-brändin alta löytyy useita laadukkaita tuotemerkkejä. Tunnetuin tuoteryhmä on Steely-keittiövälinesarja, josta löytyy keittiövälineitä aina kattiloista kuorimaveitsiin. Steely-pienvälineitä on myyty jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Yrityksen ylpeydenaiheita ovat laadukas patentoitu Heirol Steelsafe -paistinpannusarja sekä Heirol Cerasafe+ -paistoastiat, jotka käyvät vaativallekin kokille ja ruoanlaiton harrastajille.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000