EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tivoli Sariola on muuntautunut tänäkin kesänä Tuuriin saavuttuaan Miljoona Tivoliksi ja kieputtaa lapsia ja aikuisia 5.8.2018 saakka joka päivä kello 12-18. Tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Päiväranneke 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille maksaa 32 euroa.  

Vuonna 2018 Tivoli Sariola täyttää 130 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi uutuutena myös Tuurissa on mukana hurja nuorisolaite The Tribe sekä Dumle-onnenpyöräpeli. Kattavasta laitevalikoimasta löytyy varmasti oma suosikki aivan kaikille vauvasta vaariin. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle.

Miljoona Tivoli -edun ansiosta Ähtärissä maailman halvimmat pandaliput

Ähtärin pandoja on käynyt katsomassa tänä vuonna jo huimat 100 000 vierailijaa. Kyläkauppa auttaa Ähtäri Zoota lupaamalla vielä seuraavillekin 100 000 pandojen luona vierailevalle 32 euron arvoisen Miljoona Tivoli -aikuisten rannekkeen. Sen voi hakea Kyläkaupan Infosta tai suoraan Miljoona Tivolin portilta Ähtäri Zoo -pääsylippua vastaan. Miljoona Tivoli -etua ei tarvitse käyttää henkilökohtaisesti vaan sen voi antaa myös eteenpäin.

Ähtäri Zoon kiertäminen ja samalla reissulla pandojen ihastelu maksaa verkosta ostettuna edullisimmillaan 36 euroa. - Kun siitä summasta vähennetään Kyläkaupan Miljoona Tivolin rannekkeen hinnan 32 euroa, niin pandojen ja muiden eläinten näkemisen kokonaishinnaksi jääkin vain neljä euroa, toteaa kyläkauppias Vesa Keskinen. Matka pandojen luota Kyläkauppaan kestää vain 20 minuuttia, joten pandat ja Miljoona Tivoli on helppo ja nopea yhdistää samaan lomareissuun.

Liiku Kyläkaupan ja Ähtäri Zoon välillä kätevästi ja edullisesti bussilla  

Siirtyminen Kyläkaupan ja Ähtäri Zoon välillä käy kätevästi myös bussilla - EP Matkojen liikennöimä Kyläkauppa – Zoo nonstop-liikenne jatkuu nimittäin koko kesän aina 24.7.2018 asti.

Bussin lähdöt tapahtuvat Ähtäri Zoolta päivittäin tasatunnein kello 9, 11, 14, 16 sekä 18 ja Kyläkaupalta kello 10, 12, 15, 17 ja 19. Ähtärissä pysäkki on Zoon pääsisäänkäynnin edessä ja Tuurissa Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin edessä. Nonstop-liikenne tuo siis lomalaiset suoraan tapahtumien ytimeen, matkustitpa kumpaan suuntaan tahansa.

Nonstop-bussi on myös erittäin edullinen tapa liikkua. Yhdensuuntainen matka aikuisilta maksaa 5 euroa ja alle 13-vuotiailta 2 euroa, menopaluu aikuisilta 7 euroa ja alle 13-vuotiailta lapsilta 3 euroa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000