EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa palvelee kesällä joka päivä aamuyhdeksästä iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina 5.8.2018 saakka eli Miljoona Tivoli -ajan loppuun. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmista, tarjouksista ja tapahtumista kattavia ja laadukkaita ravintolapalveluita unohtamatta.

Tapaa Palsanmäet Kyläkaupalla

Tv:stä tutut Aki ja Heli Palsanmäki myyvät Bio Luvilia Tavarapuodin Keskustorilla lauantaina 21.7.2018 klo 11-17 ja sunnuntaina 22.7. klo 10-14. Lauantaina kello 14 on luvassa myös Kyläkaupan oma huutokauppa, jonka meklarina Aki Palsanmäki toimii. Huudettavana esimerkiksi kannettavia tietokoneita, 32” ja 48” televisiot sekä erilaisia kodinkoneita ja upea Airwheel M3 sähkörullalauta sekä paljon muuta mukavaa.

Nauti musiikista Keskustorilla ja terassilla

Ostosreissun lomassa on mukava nauttia kesäisestä tunnelmasta ja hyvästä musiikista ja tiistaina 24.7.2018 siihen on mainio tilaisuus, kun duo Herkät Jampat musisoi OnnenKivi ravintolan A-oikeuksin varustetulla terassilla klo 16.30-17.15. Keikalla on kuitenkin säävaraus, joten sateen sattuessa musiikista nautitaan sisätiloissa. OnnenKiven terassille on tulossa esiintyjiä myös jatkossa.

Keskiviikkona 25.7.2018 päästään kuuntelemaan kansainvälistä musiikkia Keskustorilla. Kuubalainen, urbaani muusikko Kachao Man esiintyy kello 14-15 energisen kokoonpanonsa kanssa. Kachao Man on tehnyt hienon uran Kuubassa ja jatkaa uraansa nyt Euroopan puolella. Hän on karismaattinen ja kokenut esiintyjä, jonka kansainvälinen musiikki valloittaa yleisönsä. Hänen alkuvuodesta julkaisemansa upea single "Me Dejaste Solo" on ollut myös radiosoitossa ja on kuunneltavissa kaikissa digitaalisissa musiikkikaupoissa.

Näe nostalgiset DDR-ajoneuvot Tuurissa

Viidettä kertaa järjestettävä, Suomen ainoa DDR-ajoneuvotapahtuma kerää Itä-Saksan ajoneuvoteollisuuden helmet Tuuriin torstaina 19.7.2018 kello 10-18. DDR-ajoneuvojen kokoontuminen on yleisölle ilmainen. Ohjelmassa on yleisön suosikki-äänestys, suuri tietokilpailu sekä kiertoajelu, joka starttaa kello 13. Kiertoajelun reitti kulkee Tuurista Alavuden keskustaan, kiertää Kirkkojärven ja palaa Alavuden asemanseudun kautta takaisin Tuuriin.

Tunnetuimpia itäsaksalaisia automerkkejä ovat IFA. Wartburg ja Trabant, mutta tapahtumassa saattaa päästä näkemään harvinaisempaakin kalustoa. DDR-ajoneuvojen kokoontumisesta ei puutu nostalgiaa ja sen tunnelma kannattaa jokaisen tulla itse kokemaan. Lisätietoja DDR-ajoneuvoista ja tapahtumasta voi lukea kokoontumisen järjestäjän sivuilta www.warreteam.com.

Iloisia elämyksiä Kesäjunan ja helikopterin kyydissä

Kauppakylän asiakkaat saavat nauttia Tuurin Kesäjunan ilmaisista elämysajeluista aina 12.8.2018 asti. Kesäjunan reitti lähtee Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan 25.7.2018 saakka myös yläilmoista Procopter Helikopterilennätyksen kyydissä. Helikopterin kyytiin voi nousta joka päivä klo 12-18 Ruokapuodin parkkipaikalta, lennätyksen hinta on lapsilta 40 € ja aikuisilta 60 €. Lennoilla on säävaraus.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000