EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa palvelee kesällä joka päivä aamuyhdeksästä iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina 5.8.2018 saakka eli Miljoona Tivoli -ajan loppuun. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmista, tarjouksista ja tapahtumista, joita riittää koko perheen makuun.

Mimi & Kuku viihdyttävät lapsia

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kuku esiintyvät Tavarapuodin Keskustorilla lauantaina 28.7.2018 kello 12, 14 ja 16. Jokainen esitys kestää noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen pienet fanit pääsevät tapaamaan Mimiä ja Kukua.

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kukun kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun. Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon laululeikkejä, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellinen taikaa.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja, livekeikkoja, kolme studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

Nauti jazzin poljennosta ostosten lomassa

Fillaripianisti Aarno Paakkari esiintyy Kyläkaupalla lauantaina ja sunnuntaina 28.-29.7.2018. Hänet voi bongata persoonallisen polkupyörällä liikkuvan pianonsa kanssa ympäri Kyläkauppaa.

Ohjelmistossa oleva musiikki on pitkälti Aarno Paakkarin omia suosikkeja, perinteistä jazzia ja rhythm & bluesia. Aarno soittaa vakituisesti Riverside Rascals -jazzorkesterissa ja New Orleansin poljento kuuluukin hänen musiikissaan.

Paakkarin kaunis kolmipyöräinen piano on vuodelta 1964. Siinä on 88 koskettimen sijasta 66 kosketinta eli se on hieman normaalia kapeampi 5-oktaavinen piano, joka kulkee vanhan rahtipyörän avulla.

Musiikkia myös Keskustorilla ja terassilla

Nuorista ja iloisista naisista koostuva Seireenit-yhtye valloittaa Kyläkaupan Keskustorin perjantaina 27.7.2018 klo 19 alkaen. Yhtyeen ohjelmisto koostuu monipuolisesta, perinteistä tanssimusiikkia kunnioittavasta musiikista. Oululainen energinen naisyhtye koostuu musiikkialan ammattilaisista ja tarjoaa kellohelmoja ja nostalgiaa nykyiskelmän helmiä unohtamatta.

Ravintola OnnenKiven terassilla saadaan nauttia elävästä musiikista useampana päivänä. Torstaina ja perjantaina 26.-27.7.2018 A-oikeuksin varustetulla terassilla musisoi Ismo Halkola One Man Band klo 15.00-16.45. Keskiviikkona ja torstaina 1.-2.8.2018 kello 15 alkaen asiakkaita viihdyttää vuorostaan trubaduuri Sani H. Terassikeikoilla on kuitenkin säävaraus, joten sateen sattuessa musiikista nautitaan sisätiloissa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000