EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan luonnollista alkuperää olevaa kosmetiikkaa ja sen käyttö kiinnostaa kuluttajia koko ajan enemmän. Luonnonkosmetiikka on turvallista ja eettistä ja se onkin monille tietoinen valinta – halutaan jättää synteettiset valmisteet ja käyttää hengittäviä, ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä meikkejä.

Kyläkaupan laaja valikoima tarjoaa helppoja ja edullisia ratkaisuja luonnolliseen kauneuteen. Luonnonkosmetiikkamerkeistä myynnissä ovat esimerkiksi Arbutin, Bottega Verde, Himalaya, Kietäväinen, Korres, Lavera, Lehtosuon hoitoturve, Madara, Mossa, Nuxe, Sante Urtekram, Whamisa ja Biosolis. Tuotteiden valinnassa asiakkaita auttavat Kyläkaupan ammattitaitoiset työntekijät.

Nouseva trendi

Luonnonkosmetiikan suosion kasvun taustalta löytyy niin tiedostavia kuluttajia kuin suurten kosmetiikkatalojen vihertymistä. Luonnonkosmetiikasta puhutaan vahvasti nousevana trendinä, vaikka tosiasiassa se vaikuttaa tulleen jäädäkseen. Uusia merkkejä ja kohderyhmiä tulee koko ajan ja luonnonkosmetiikan arvostus kasvaa jatkuvasti.

Tällä hetkellä esimerkiksi turvehoidot ovat suosittuja. Turve sisältää kasviperäisiä, bioaktiivisia aineita sekä mineraaleja ja sillä on monia hyvää tekeviä ominaisuuksia. Sitä voi käyttää muun muassa hiusten lähtöön ja hiuspohjan ongelmiin, niska-hartiaseudun ja selän särkyihin, selluliittiin ja moneen muuhun vaivaan. Turpeesta saa myös kasvoille luonnonmukaisen ja ravitsevan hoidon. Ihonhoidossa monet vannovat nyt monipuolisen neitsytkookosöljyn nimeen. Se sopii esimerkiksi kasvojen puhdistukseen, atooppisen ihon voiteeksi ja kuorintaan.

Kauneus lähtee sisältä

Monet luonnonkosmetiikan tuotteet tuovat ihoon hyvinvointia ja hehkua myös sisäisesti nautittuna. Esimerkiksi kollageeni on ihoa nuorentava proteiini, jota voi nauttia sekä kapseleina, nestemäisenä että jauheena. Lisäksi kollageenia saa myös ihoa silottavana voiteena ja seerumina. Biotiini on vesiliukoinen kauneusvitamiini, joka edistää ihon, hiusten ja limakalvojen kuntoa. Kulunut kesä toi aurinkovitamiini D:tä ihan luonnostaan, mutta ravintolisänä se edistää myös ihon hyvinvointia.

Kyläkaupan terveystuoteosastolla on valtava valikoima erilaisia ravintolisiä, vitamiineja, hivenaineita, mineraaleja sekä rasvahappoja ja erilaisia rohdosvalmisteita, jotka tukevat niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia.

Sertifioinnissa yhtenäiset pääperiaatteet

Luonnonkosmetiikalla ei ole toistaiseksi yhtä ainoaa sertifiointijärjestelmää, vaan sitä sertifioidaan eri maissa eri lailla. Yhtenäisiä pääperiaatteita on silti pystytty määrittelemään. Valmistuksessa tulee suosia luonnollisia raaka-aineita, joiden tulee olla mahdollisimman vähän prosessoituja. Kasviperäiset raaka-aineet ovat merkittävässä roolissa, samoin luomutuotanto. Raaka-aineita tulee käsitellä mahdollisimman vähän. Raaka-aineita ja valmiita tuotteita ei saa testata eläimillä. Tuotteiden tuotanto, käyttö sekä pakkauksen hävittäminen saa aiheuttaa mahdollisimman vähän kuormitusta ympäristölle. Vaatimukset ulottuvat myös pakkausmerkintöihin ja markkinointiviestintään: niiden pitää tarjota kuluttajalle täsmällistä ja oikeaa tietoa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000