EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa järjestää 13.-19.9.2018 huikean kampanjaviikon, joka kulkee nimellä Brand Week. Brand Weekin pääosassa ovat Kyläkaupan laajoissa valikoimissa olevat isot brändit, ajankohtaiset merkit ja niiden tuotteet. Luvassa on sekä koko kampanjaviikon kestäviä kovia tarjouksia että päiväkohtaisia huipputarjouksia, jotka paljastuvat ensi viikon Ykköset! -lehdestä.

Huippuluokan esiintyjiä lauantaina 15.9.2018

Brand Week huipentuu lauantaina 15.9.2018, jolloin supersuositut Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali valtaavat Kyläkaupan Keskustorin. Kello 13 Keskustorin lavalle nousee vuoden artistina Emma-gaalassa palkittu Arttu Lindeman. Keikkasetissä kuullaan varmasti myös Lindemanin uutuussinkku ”Säässä kuin säässä”, joka on elokuisesta ilmestymisestään asti keikkunut Suomen TOP 10 -listalla.

Arttu Lindemanin keikan päätyttyä, noin kello 14 alkaa Artun sekä tubettaja Jaakko Parkkalin Meet & Greet, jossa faneilla on mahdollisuus tavata tähdet kasvokkain, jutella ja ottaa yhteiskuvia. Meet & Greet -osuuden kesto on noin 1,5 h.

Lauantain tapahtuman juontaja toimii Suomen kauneimmaksi vuonna 2001 kruunattu Heidi Sohlberg. Juontajana jo yli kymmenen vuotta toiminut iloinen ja energinen Heidi on tuttu myös televisiosta.

Tapahtuman järjestämisessä ovat mukana huippubrändit Lumene, Schwarzkopf, L’Oreal, Wella, Reima, Craft, Icepeak, Rukka, Halti, Haglöfs, Esprit, Lee Cooper, Led Lenser, Familon, Finlayson, Fiskars, Sodastream, OBH Nordica, Tefal, Philips, DeLonghi, Dyson, Kenwood, Babyliss, Braun ja OralB.

Suositut suomalaiset superstarat Tuurissa

Arttu Lindemanin musiikkiura alkoi räjähdysmäisesti 2016 vuonna julkaistusta "LÄIKKYY"- kappaleesta joka nosti nuoren miehen kerralla musiikkimaailman kartalle. Kappaletta kuunneltiin julkaisupäivän aikana yli 200 000 kertaa ja se ylitti platinalevyn rajan vain neljässä viikossa. Ennen musiikkiuraansa Arttu Lindeman oli suosittu sosiaalisen median superstara, joka tinkimättömällä asenteella ja päättäväisellä työnteolla raivasi tiensä myös musiikkimaailman huipulle.

Jaakko Parkkali on somen superstara ja nuorten suosikki. Hänen Youtube-kanavalla on yli 170 000 tilaajaa ja Instagram-sovelluksessa häntä seuraa reilut 148 000 ihmistä. Jaakko voitti Tubecon 2016 -tapahtumassa Vuoden Tulokas-, ja Yleisön Suosikki -palkinnot ja samat palkinnot hän kävi pokkaamassa myös Blog Awardseissa 2016.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000