EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Jäämaailmaa on toivottu ja odotettu Keskustorille asiakkaiden taholta kovasti ja yhden välivuoden jälkeen toiveeseen voitiin jälleen vastata. Kyläkaupan Keskustorille on muutaman viikon ajan rakennettu täysin uudistunutta Jäämaailmaa. Työ on nyt viimeistelyä vailla valmis ja Jäämaailman avajaisia juhlitaan lauantaina 13.10.2018.

Pikkutarkan ja suuria etukäteisvalmisteluja vaatineen toteuttamisen lisäksi Kyläkaupan visualistit ovat käyttäneet useita kymmeniä tunteja pelkästään Jäämaailman suunnitteluun. Suunnittelutyö on aloitettu jo viime keväänä ja elementtejä on rakennettu ja askarreltu pikkuhiljaa pitkin kesää. Lopputulos on pysäyttävän taianomainen – niin lapset kuin aikuisetkin ovat jo rakennusvaiheessa jääneet ihastelemaan ja valokuvaamaan upeaa, koko Keskustorin täyttävää esillepanoa.

Jäämaailma on kauniimpi kuin koskaan. Siellä kierrellessä huomaa paljon uusia kiehtovia yksityiskohtia: jäävuoria, upea kellotorni, jäisiä kukkia ja hurmaavia jääkeijuja sekä sirot ja talviset puut. Hienot detaljit, maaginen tunnelma, näyttävä valaistus ja hieno äänimaailma houkuttelevat viettämään Jäämaailmassa pitkiäkin toveja - katsottavaa ja ihmeteltävää riittää.

Jäämaailman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Kyläkaupan visualistit, joiden apuna on ollut myös muuta Kyläkaupan henkilökuntaa. Kuvassa vasemmalta Jenni Moisio, Seija Kaartinen, Erkki Mäkelä ja Marjo Koskela.

Jäämaailma on otollinen paikka myös kuvien ottamiseen – kuvia voi jakaa muiden ihasteltavaksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

Tule tapaamaan Ryhmä Haun Samppaa

Jäämaailman avajaispäivänä tavataan myös erikoisvieras, kun Ryhmä Hau -sarjasta tuttu Samppa-pentu saapuu Kyläkaupalle. Samppa esiintyy Tavarapuodin Keskustorilla, Jäämaailman lavalla lauantaina klo 12, 14 ja 16. Esityksiin kuuluu pienet tanssibileet yhdessä Sampan kanssa, jonka jälkeen lapsilla on mahdollisuus tavata Samppa, halailla ja ottaa kuvia muistoksi tapaamisesta. Esityksen kesto on noin 10 minuuttia ja Samppa viipyy tapaamassa fanejaan noin 20 minuutin ajan.

Ryhmä Hau on lasten animaatiosarja, joka on varmasti tuttu perheen pienimmille – sekä heidän vanhemmilleen. Supersuositut avuliaat pennut ovat aina valmiina auttamaan. Riku-pojan johtamaan pelastuspartioon kuuluu kahdeksan koiraa: Samppa, Rolle, Vainu, Rekku, Toma, Kaja, Halti ja Valpas. Pentupoppoosta Kyläkauppaan siis tällä kertaa saapuu palokoira Samppa. Reilun kuukauden päästä vierailulle saapuvat pennuista myös Kaja ja Vainu, joita pääsee moikkaamaan Kyläkaupalla 24.11.2018.

Ole osa satua – satupäivä Jäämaailmassa lauantaina

Valtakunnallista satupäivää vietetään 18.10.2018 Sadun nimipäivänä, mutta Kyläkaupan omassa satumaailmassa, Jäämaailmassa, satupäivää juhlitaan jo hieman etukäteen eli Jäämaailman avajaispäivänä, lauantaina 13.10.2018 klo 12-16. Paikalla on satuprinsessoja lukemassa satuja ja tapaamassa pieniä ihailijoitaan. Lapsille on luvassa myös kasvomaalausta. Perheen pienimmät voivat halutessaan myös olla osa satua ja tulla satupäivään pukeutuneena prinsessaksi, prinssiksi tai muuksi suosikkisatuhahmokseen. Satupäivänä Jäämaailmassa pääsee myös värittämään satuaiheisia kuvia.

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000