EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa järjestää viidennet Digi- ja kodinkonemarkkinat perjantaina ja lauantaina 19.-20.10.2018. Luvassa on jälleen suuri määrä tarjouksia viihde-elektroniikan ja kodintekniikan osastoilla sekä musiikki-, elokuva- ja peliosastoilla lehdessä ja netissä. Lisäksi perjantaina on erityisen hurjia tuntitarjouksia tasatunnein klo 11-19. Viihde-elektroniikan poistopisteessä on mahdollista tehdä hyviä löytöjä, muun muassa erittäin edullisia Honor -puhelimia ja joukossa on muutama Samsung -televisiokin. Osastolla voi osallistua myös huippuarvontaan, jossa pääpalkintona on 179 euron arvoinen L33T Gaming Elite V3-pelituoli.

Lauantaina eSports-tapahtuma

Lauantaina kello 11-15 päästään tutustumaan elektronisen urheilun maailmaan, kun Kyläkauppa järjestää yhteistyössä SJK eSportsin kanssa eSports-tapahtuman. Päivän aikana on mahdollista testailla pelaamista itse, osallistua haastekilpailuun tai vaikka vain seurata muiden pelaamista.

Tapahtuma on hieno tilaisuus tutustua lajiin, joka on räjähdysmäisesti kasvaneesta suosiostaan huolimatta vielä vieras käsite suuremmalle yleisölle. Elektronista urheilua voi harrastaa kuka tahansa, joka käyttää tietoteknistä pelilaitetta pelatakseen joko yksin, tarkoituksenaan kehittää itseään, tai pelatakseen toisen henkilön kanssa lähiverkossa, pelikonsolilla tai Internetin yli.

Pelaa Fortnitea tai haasta Hansulinho

Oletko ässä Fortnitessa? Tule osoittamaan taitosi Kyläkaupan peliosastolle lauantaina kello 11-15. SJK eSports toteuttaa tempauksen, jonka parhaille pelaajille on luvassa tuotepalkintoja. Pelit pelataan PC:llä, mutta halutessaan voi pelata myös käsikontrollerilla. Osallistumisessa on otettava huomioon, että Fortniten pelaamisen ikäraja on 12 vuotta, aikuisen seurassa 8 vuotta.

Kello 13-15 kaikki halukkaat ja reippaat harrastajat voivat haastaa NHL-pelisarjan menestyneimmän pelaajan, SJK eSportsin Hansulinhon rankkariskabaan NHL19 -pelissä. Parhaille pelaajille on luvassa tuotepalkintoja.

Viisinkertainen NHL-pelisarjan suomenmestari Hannes ”Hansulinho” Kettunen on lisäksi voittanut pronssia NHL-pelisarjan maailmanmestaruuskilpailuissa Las Vegasissa. Pelinimellä Hansulinho tunnettu Hannes Kettunen on 23-vuotias ja lajin tunnetuimpia pelaajia.

SJK:lla oma elektronisen urheilun joukkue

SJK liittyi tammikuussa 2017 maailman suurimpien seurojen joukkoon perustamalla ensimmäisenä suomalaisseurana täysin oman elektronisen urheilun joukkueen, joka pelaa SJK:n väreissä ja logolla kilpapelaamisen kansainvälisissä sarjoissa sekä turnauksissa. Lisäksi eSports järjestää OmaSp Stadionilla alaan littyviä tapahtumia.

SJK:n edustusjoukkueessa FIFA-jalkapallopelisarjan puolella SJK-paitaa kantaa Anton "Anzinho" Korvenaho ja NHL-jääkiekkopelisarjan puolella kaksikko Hansulinho ja Risto ”Dominointi” Järvi. Kolmikko edustaa lajiensa parhaimmistoa Suomessa. SJK eSportsin alaisuudessa toimii myös SJK eSports Akatemia, joka valmistaa pelaajia kilpapelaamisen ammattilaisuuteen. SJK eSportsin tavoite on nostaa seura elektronisen urheilun saralla Suomen ja tulevaisuudessa Euroopan huipulle.

http://www.sjk.fi/w/esports

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000