EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Miljoona Rock -ravintola tarjoaa rennon ja mukavan ympäristön ja kattavan listan, joka sopii erinomaisesti koko perheen ruokailuun. Syksyn tultua menua on uudistettu sekä huolellisen kehitystyön kautta että asiakkailta tulleiden toiveiden mukaan. Tarjonta uudistui lähes kokonaan huippusuosittuja kanansiipiannoksia lukuun ottamatta. Kyläkauppias Vesa Keskinen on itse testannut ja hyväksynyt listan ja onpa saatavilla myös Vesan suunnittelema burgerannos, jättimäinen, ehdottomasti maistamisen arvoinen Rock-burger. Uusi, kyläkauppamainen, rokahtava ruokalista otettiin käyttöön syyslomaviikolla ja se on kerännyt lyhyessä ajassa paljon kiitosta asiakkailta.

Uuden ruokalistan kaikki ruuat on valmistettu Kyläkaupan omilla resepteillä ja sen rungon muodostavat runsaat burgeriannokset. Myyntiin ovat palanneet yleisön pyynnöstä myös pippuripihvi ja grillipihvi. Toivottu lisäys listalla ovat myös pizzat. Pizzoihin on saatavilla täytteeksi suomalaisten perinteisten suosikkimakujen lisäksi myös poroa, vuohenjuustoa, paholaisen hilloa ja keittiömestarin reseptillä yön yli haudutettua pulled porkia.

Raaka-aineina annoksissa on mahdollisuuksien mukaan hyödynnetty Kyläkaupan omia tuotteita. Esimerkiksi Crispy Hot -burgerissa käytetyt sipsit ovat Kyläkaupan omia, Pikkuväen burgerissa on Kyläkaupan ketsuppia, pippurikastikkeen yhtenä ainesosana on Kyläkaupan kahvi ja jäätelökastikkeista turkinpippuri- ja toffeekastikkeet on tehty Kyläkaupan omista karkeista.

Herkkuja koko perheelle

Ravintolan ruokalistalla on runsaasti vaihtoehtoja joka makuun: kanansiipiä, pizzaa, pihviannoksia, burgereita ja salaatteja. Alkuruuaksi voidaan suositella esimerkiksi samettisen pehmeää porokeittoa. Jälkiruuaksi Miljoona Rock -ravintolassa valittavana on niin jäätelöitä kuin suklaakakkua sekä uutuutena Kyläkaupan erikoisuus, Kultainen appelsiini -niminen annos, jossa appelsiinin puolikas on täytetty raikkaalla appelsiinisorbetilla ja koristeltu syötävällä kultaglitterillä.

Perheen pienimmille on oma lista täynnä maukkaita lastenannoksia, joista erityisen pidettyjä ovat perinteinen burger-annos sekä Pikku lomailijan lehtipihvi. Kaikissa lastenannoksissa hintaan sisältyy söpö sorminukke.

Koe Miljoona Rock kuvina

Herkullisista annoksista nauttiessa on mukava katsella ravintolan seiniä koristavaa valokuvakokoelmaa, joissa loistavat Miljoona Rock -tapahtumien kotimaiset ja ulkomaiset tähdet. Kaikkiaan 11 kertaa järjestetyn Miljoona Rockin lavalla on nähty mittava joukko artisteja, joita on Kyläkaupan kuvaajien toimesta valokuvattu kymmenien tuhansien kuvien verran. Näitä upeita otoksia haluttiin tuoda yleisön nähtäväksi ja murto-osa valtavasta valokuvakokoelmasta on nyt esillä Miljoona Rock -ravintolassa. Suurinta osaa näistä valituista kuvista ei ole aiemmin julkaistu missään.

Vesa Keskisen HIM-yhtyeeltä saamat syntymäpäivälahjat, 40-vuotislahjaksi saatu kitara ja sekä 50-vuotislahjaksi saatu iso HIM Heartagram -taulu ja vinyylikokoelma ovat myös saaneet arvoisensa paikan ravintolasta, jossa ne ovat asiakkaiden ihailtavina.

Miljoona Rock -ravintola palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla. Se on avoinna joka päivä kello kahdesta iltakymmeneen. Keittiö sulkeutuu 30 min ennen sulkemisaikaa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000