EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Ensi lauantaina 3.11.2018 Kyläkaupalla vietetään Vallila Koti-osaston 2-vuotissyntymäpäiviä. Kaksi vuotta sitten lanseerattu Vallila Koti on maan suurin ja kattavin Vallila-osasto, jonka valikoimassa on käytännössä koko Vallilan tuoterepertuaari kaikkine mallistoineen. Kankaat, verhot, matot, vuodevaatteet, keittiötekstiilit ja tapetit kaikissa laaduissa ja väreissä ovat ostoskärryn päässä asiakkaista. Myynnissä on myös ainutlaatuisia, vain Kyläkaupasta saatavia sisustusaarteita, kuten vuonna 2017 esitelty Tuuri-kuosi sekä hauskat OnnenKenkä-keittiötekstiilit. Markkinaosasto puolestaan pursuilee erikoishintaisia erätuotteita ja poistuvien kokoelmien viimeisiä kappaleita.

Yhteistyötä jo vuodesta 1995

Kodikkuuden luoma vahva tunne on ollut kantava voima Vallilan ja Kyläkaupan yhteistyössä alusta asti. Koti merkitsee meille turvaa, rauhaa ja ennen kaikkea luottamusta. Kauppasuhteissa luottamus avaa usein ovia ja mahdollisuuksia, ja voi luoda myös jopa vuosikymmenten yli kantavia ystävyyssuhteita. Näistä aineksista Vallilan ja Kyläkaupan yhteistyö on vuosien varrella kasvanut yhdestä kauppaerästä valtaisaan, yli tuhannen neliömetrin sisustusosastoon. Matka tähän pisteeseen asti on ollut antoisa, molempiin suuntiin.

Vallilan ja Kyläkaupan yhteistyö juontaa juurensa vuoteen 1995, jolloin Vallila teki tukkukauppaa laadukkailla sisustustekstiileillä ympäri Suomen. Vallilan kangasmyyjän, Raili Ahosen kiertäessä Alavuden kauppiaita, ohjattiin hänet heti suoraan Keskiselle. “Sinne ne kaikki muutkin menevät,” sanottiin kylillä.

Kyläkauppa tarjosi jo tuolloin tavaraa laidasta laitaan ja ennen kaikkea edullisesti. Siellä oli myös kangasosasto, jonka sisäänostajana toimi Hellevi Saarinen. Jo ensitapaamisella sovittiin poikkeuksellisen suuret kaupat: Vallilalta ostettiin peräti 42 pakkaa satiinipohjaista kangasta upeissa väreissä sekä hienoja brodeerattuja kappoja. Kaupat saivat heti jatkoa ja pian Vallilan tuotteet tarvitsivat lisää myyntitilaa. Usean muuton ja järjestelyiden jälkeen Kyläkaupalla toimi kokonainen Vallila-osasto. Parhaan palvelun takaamiseksi osastolle palkattiin myös oma Vallila-myyjä, Outi Salpakoski. Vuosien varrella Vallila on saanut myös kunnian sisustaa sekä Vesa Keskisen kartanoa että OnnenTähti-hotellia, jonne toimitettiin mattoja, tapetteja ja kristallikruunuja sekä kaikki tekstiilit ja sohvat.

Tänä päivänä hyvää huolta yhteistyöstä pitävät Raili Ahosen lisäksi Kyläkaupan sisäänostajat Minna Mustapää ja Marja Kalliolahti. Asiakkailta päivittäistä kiitosta saavat Vallilan oma neljän hengen ja kesäapulaisen myyjätiimi, joka on koulutettu erityisesti Kyläkaupan palvelutarpeisiin. Tämä lämminhenkinen joukko tekstiilien ystävällisiä asiantuntijoita tervehtii asiakkaita päivittäin osaston käytävillä. Hyvän yhteistyön mahdollistavat Vesan ja Kyläkaupan myyntijohtaja Sari Mäkelän arvostus ja vahva henkilökohtainen tunneside kaupankäyntiin.

Hyvien kauppasuhteiden merkitys korostuu tulevaisuudessa entisestään. Kyläkaupan Vallila Koti -osasto tarjoaa jatkossakin laajimman mahdollisen valikoiman, jossa on tilaa katsella, kokeilla ja kysyä neuvoa. Tuotevalikoimassa on huomioitu myös sesongit, jolloin myynnissä on aina aikaan sopivia tuotteita, kuoseja, värejä ja materiaaleja. Parhaillaan valmisteilla oleva upea ja inspiroiva Vallilan Joulu esitellään 6.11.2018 Vallila Koti-osastolla, jolloin alueelle rakentuu upea ja inspiroiva joulumaailma.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000