EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurissa vietetään kauppakylän virallista, jo perinteeksi muodostunutta joulunavausta lauantaina 10.11.2018 Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, punaisen sisäänkäynnin edessä. Kauppakylän joulunavauspäivänä on luvassa taattua viihdettä koko päiväksi ja koko perheelle. Tuttuun tapaan tarjolla on herkullisia pipareita sekä Marlin glögiä kello 15-18.

Joulunavauksessa on tietenkin paikalla itse Joulupukki, jonka poro parkkeerataan jo klo 15 Tavarapuodin pihaan, jossa sitä voi käydä ihastelemassa aina klo 17 saakka. Joulupukki itse on tavattavissa noin kello 17 alkaen. Huhut Korvatunturilta kertovat, että tulevaa joulua varten Joulupukki on opetellut taikatemppuja, joita aikoo nyt joulunavauksessa yleisölle esittää. Joulupukin apulaiset, Kyläkaupan tonttutytöt ovat myös paikalla ja maistattavat punaisen sisäänkäynnin edessä Fazerin joulukarkkeja 15.30-18.00.

Joulupukin kiiruhtaessa joulunavauksen jälkeen takaisin Korvatunturille, tontut jäävät Kyläkauppaan vielä päiväksi. Tontut päivystävät Jäämaailmassa sunnuntaina kello 13-17 ja heille voi käydä vaikkapa kertomassa lahjatoiveita, jotka he toimittavat sitten eteenpäin.

Kauppakylän joulu alkaa virallisesti kello 18.00, kun kyläkauppias Vesa Keskinen lausuu tervetulosanat kauppakylän puolesta. Kyläkauppiaan jälkeen kaupunginjohtaja Pekka Ala-Mäenpää tuo avajaisiin Alavuden kaupungin tervehdyksen. Kuten aina, puheiden jälkeen joulunavaustapahtuman päättää odotettu ja upea ilotulitus, jonka arvioitu alkamisajankohta on hieman klo 18 jälkeen. Ilotulituksesta vastaa Suomen Pyrotekniikka.

Piha-alueen tapahtumien lisäksi Kyläkaupan Keskustorilla lapsia viihdyttää jo päivällä Taikuri Timo Leminen. Hänen esityksistään saadaan nauttia Jäämaailman lavalla klo 12, 14 ja 16.

Esiintymässä tanssilavojen kestosuosikki Janne Tulkki

Joulun tunnelmaa luomassa on Janne Tulkki Duo, joka esiintyy yleisölle etupihalla, punaisen sisäänkäynnin edessä klo 15.30, 16.30 ja 17.30.

Janne Tulkki on suomalaisen musiikkiviihteen monitoimija. Hän teki läpimurtonsa vuonna 1999 kappaleella "Sinisen taivaan sateenkaari". Hänen suuria hittejään ovat myös "Tulvii Pohjanmaa", "Yksinäinen pitkä tie", "Tulinen sydän", "Sisältä kultaa" ja "Kulkurin kuu". Tulkki tunnetaan myös Syksyn Sävel-kilpailun voitosta vuonna 2001. Hän on kiertänyt Tulinen Sydän -orkesterinsa kanssa suomalaisia tanssilavoja ja -ravintoloita jo parinkymmenen vuoden ajan. Jannelta on tulossa jouluksi uusi levy "Juhlalevy 20 vuotta - Tulvii Pohjanmaa".

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000