EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan burger-ravintola Vesa's Burger palvelee nälkäisiä shoppailijoita Tavarapuodin sinisen sisäänkäynnin aulassa. Sen valikoimassa on herkullisten hampurilaisten lisäksi myös salaatteja ja grilliannoksia. Kaikki ruoka-annokset on valmistettu tarkkaan mietityillä omilla resepteillä eli tismalleen samanlaisia hampurilaisia et muualta saa.

Vesa’s Burgerin kaikki annokset ovat kyläkauppamaiseen tapaan runsaita, ne vievät taatusti nälän vaativimmaltakin herkuttelijalta. Reippaan annoskoon lisäksi laadukkaat raaka-aineet ovat Vesa’s Burgerin valikoiman tärkeimpiä rakennusaineita.

Herkuttele Retrohampurilaisella

Vesa’s Burgerin valikoimassa on myös kausittain vaihtuvia erikoisannoksia, kuten esimerkiksi tällä hetkellä myynnissä oleva herkullinen Retrohampurilainen. Vanhat hyvät grilliajat mieleen tuovassa Retrohampurilaisessa laadukkaan briochesämpylän sisään on paistettu tuhti 113 gramman jauhelihapihvi, lisäksi välissä on paistettu kananmuna, ananasrengas, majoneesia, sipulia, sinappia ja ketsuppia eli makumaailma on todella nostalginen.

Jos ajatus Retrohampurilaisesta saa veden kielelle ja hyvät muistot mieleen, sitä kannattaa ehdottomasti käydä maistamassa. Kyläkaupan Retrohampurilaisen voi ostaa joko ateriana tai pelkkänä hampurilaisena.

Vesa’s Burger tarjoaa vaihtoehtoja kaikille

Kasvissyönti on jo pidemmän aikaa ollut nouseva trendi. Kasvaneeseen kysyntään on vastattu myös Kyläkaupalla, muun muassa lisäämällä Vesa’s Burgerin valikoimiin uusia lihattomia vaihtoehtoja. Kaikkiin hampurilaisiin voi nyt esimerkiksi vaihtaa perinteisen jauhelihapihvin tai kanan tilalle sieniproteiinista valmistetun quorn-pihvin euron lisähinnalla per pihvi. Quorn-pihvi muistuttaa jauhelihapihviä sekä koostumukseltaan, maultaan että rakenteeltaan, joten sitä voi suositella myös vannoutuneille lihan ystäville.

Vesa’s Burgerilla on iloisia uutisia myös kananmuna-allergisille, keliaakikoille ja vegaaneille. Kaikkiin hampurilaisiin on nyt mahdollista valita kastikkeeksi munaton, maidoton ja gluteeniton vegemajoneesi.

Dipattavien valikoimassa uutuutena ovat herkulliset kasvis-jalapenonugetit, jotka sisältävät muun muassa paprikaa, kikherneitä ja soijaa. Ne sopivat laktoositonta, munatonta, soijatonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville, mutta maku miellyttää ihan varmasti aivan kaikkia. Kasvis-jalapenonugetit voi ostaa myös ateriana.

Suosittu Falafel-hampurilainen pysyy edelleen valikoimassa. Maidottomana, gluteenittomana ja munattomana se sopii myös erikoisruokavalioita noudattaville vegetaristeille ja vegaaneille.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000