EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Lauantaista 1.12.2018 alkaen Kyläkauppa on avoinna jouluun asti joka päivä kello 9 – 22. Kyläkauppa haluaa Suomen suurimpana tavaratalona ja suosituimpana matkailukohteena palvella asiakkaitaan aina mahdollisimman hyvin: hintatasoltaan, ystävällisyydeltään, valikoimaltaan ja myös aukioloiltaan.

Pidennetystä aukioloajasta saadaan nauttia jouluaaton aattoon 23.12.2018 saakka. Kyläkauppa hiljenee joulun viettoon jouluaatoksi eli Kyläkauppa on suljettuna 24.12.2018 Muut joulunpyhät voikin viettää hauskasti shoppailun merkeissä, sillä joulupäivästä 25.12. asti Kyläkauppa on avoinna normaalisti eli kello 9-21.

Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Yksi tunti lisää ostosaikaa on monelle tervetullut palvelu näin joulun alla. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista ja tapahtumista, vaikka aamusta iltaan.

Kyläkauppa on lapsiperheiden paratiisi – myös jouluna

Ilmaiseksi lasten käytössä olevan AKU PARKin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa perheen pienimmille paljon erilaista tekemistä ja mukavia esityksiä. Alkavana joulunaikana lasten viihdyttämiseen on panostettu erityisen paljon. Tulossa on muun muassa lasten oma itsenäisyyspäivätapahtuma, Kikattava Kakkiainen lauantaina 8.12. ja Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu lauantaina 15.12. sekä paljon muuta mukavaa lapsiperheiden iloksi.

Joulukiireistään huolimatta myös joulupukki ja tontut vierailevat viikonloppuisin Kyläkaupalla lasten ilona. Joulupukki on tavattavissa Jäämaailmassa lauantaina 1.12.2018 klo 13-17. Tonttutytöt leikittävät lapsia Jäämaailmassa lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.12. kello 13-17.

Paketointipalvelu säästää aikaa ja vaivaa

Jouluvalmistelujen yksi olennainen osa on paketointi, jonka toteuttaminen kotioloissa on joskus melkoista säätämistä ja yötyötä. Tähän ongelmaan paras ratkaisu on Kyläkaupan joululahjojen paketointipalvelu – lahjat saa näppärästi piiloon saajien silmiltä heti kaupassa ja joulukiireet helpottuvat näin edes hieman. Kyläkaupan paketointipalvelu on asiakkaiden apuna Kauppakadulla Tavarapuodin kassojen läheisyydessä viikonloppuisin jouluun saakka. Paketointipalvelusta vastaavat lähialueen koulu-, urheilu- ja harrasteryhmät. Maksu paketoinnista on vapaaehtoinen. Paketointipalvelu on avoinna lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.12.2018 kello 12-19.

Kyläkaupan lahjakortti – ratkaisu lahjaongelmiin

Lahjapulmissa yksi parhaista ja joskus jopa helpoimmista vaihtoehdoista on lahjakortti, jolla lahjan saaja voi itse käydä valitsemansa toivomansa tuotteet. Lahjakortteja myydään Kyläkaupan Infossa ja nettisivuilla ja niillä voi tehdä ostoksia kaikissa Kyläkaupan myyntipisteissä Tuurissa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000