EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Jouluomenat kuuluvat monien suomalaiskotien joulun ajan herkkuihin. Nyt onkin juuri sopiva aika luoda kotiin joulun tuoksua ja taikaa kotimaisilla jouluomenoilla. Kyläkaupan Ruokapuoti tarjoaa erinomaisen ratkaisun omenoiden hankintaan, sillä Savonlinnan Vihannestukku Oy järjestää jouluomenoiden esittely- ja myyntitapahtuman perjantaina ja lauantaina 7.-8.12.2018 kello 10-18 Kyläkaupan Ruokapuodin pihalla, suoraan rekasta. Esittelijät tarjoavat loppuun asti viedyn palvelukokemuksen, sillä he ovat luvanneet kantaa jokaiselle asiakkaalle heidän ostamansa omenalaatikot suoraan autoon.

Esittelyssä ja myynnissä ovat kotimaisen ÅTH:n eli Ahvenanmaan Puutarhahallin jouluomenat 12 kilon laatikoissa. Lajikkeina ovat joulunpunainen, herkullinen Santana ja oranssi, mehukas Zari. Omenoita ei suinkaan tarvitse valita kokeilematta, sillä asiakkaan niin halutessa esittelijät antavat omenoista myös maistiaisia.

Parhaat herkut kotimaisesta omenasta

Kotimaiset omenat hurmaavat ihanan kirpeällä ja raikkaalla maullaan. Kotimaisesta omenasta syntyy parhaimmat herkut niin leivonnassa, ruoanlaitossa, mehuissa kuin hilloissakin. Ammattimaisesti viljellyt omenat kestävät asianmukaisesti säilytettynä pitkälle joulun yli. Omenoita kannattaa säilyttää viileässä esimerkiksi sanomalehdellä peitettynä. Hyvä säilytyspaikka on esimerkiksi kuisti tai parveke.

Rekkamyynnisssä olevan Santanan maku on täyteläinen, aavistuksen rypälemäinen ja ruusulta tuoksuva. Santana sopii jopa useimmille omena-allergikoille, sillä se sisältää vain pieniä määriä proteiinia, johon allergiset yleensä reagoivat. Toisen myynnissä olevan lajikkeen, Zarin, maku on houkutteleva ja rakenne erityisen rapea. Se on makea ja mehukas omena, joka sopii monenlaiseen käyttöön.

Sekä Santana että Zari ovat kotimaisia, ne on kasvatettu Ahvenanmaalla, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua Suomen omenatarhaksi. Siellä nimittäin viljellään yli 70 prosenttia kaikista maan omenoista. Ahvenanmaan ilmaston ja maaperän ansiosta tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kuluttajien suosiossa. Ålands Trädgårdshall hoitaa noin 40 Ahvenanmaan saariston omenanviljelijän omenoiden jakelun.

Esittely- ja myyntitapahtuman järjestävä Savonlinnan Vihannestukku Oy on kotimaisten vihannesten välitykseen keskittynyt yritys. Sen päätuotteita ovat kurkku, tomaatti, varhaisperuna ja omena.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000