EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Jos etsit sopivaa joululahjaa tosipelaajalle, jonkin elokuvan tai TV-sarjan hard core-fanille tai olet itse sellainen, Kyläkaupan viihde-elektroniikkaosasto on sinulle varsinainen aarreaitta. Osaston palvelutiskin läheisyydessä on peräti 27 hyllymetriä hauskoja ja hyödyllisiäkin peli-, elokuva-, TV-sarja- ja bändiaiheisia oheistuotteita – voidaan siis varmasti sanoa, että Kyläkaupassa on Suomen suurin valikoima merchandise-tuotteita.

Myymälätasoinen valikoima elää koko ajan

Fanituotteiden valikoima Kyläkaupassa on täysin erikoismyymälätasoinen ja mikä parasta, se elää koko ajan. Uusia kuormia saapuu lähes viikoittain, hyllyt ovat täynnä houkuttelevia herkkuja tosifaneille ja osa vakioasiakkaista käykin säännöllisin väliajoin tarkistamassa, mitä uutuuksia myyntiin on tullut. Joukossa on myös harvinaisuuksia, joita ei välttämättä muualta Suomesta saa.

Valittavana on paljon kaikkea kivaa, joka on aivan pakko saada itselle, esimerkiksi erilaisia mukeja ja muita astioita, lautapelejä, avaimenperiä, ovimattoja, leluja, pussilakanoita, huppareita ja t-paitoja sekä hyvä valikoima Funko Pop -keräilyfiguureja, jotka ovat viimeisen kolmen vuoden aikana nousseet maailman suosituimmaksi keräilytuotteeksi yli kymmenellä miljoonalla myydyllä tuotteella.

Myynnissä on fanituotteita niin nostalgisista takavuosien peleistä kuin uudemmistakin suosikeista sekä jonkin verran myös eri bändien oheistuotteita. Game of Thronesin, Star Warsien ja Harry Potter -elokuvasarjan ystävät menevät varmasti pyörälle päästään tällä osastolla. Edustettuna ovat myös Lord of the Rings, Walking Dead ,DC Comicsin ja Marvelin supersankarit sekä Disneyn rakastetut hahmot. Pelimaailmasta esillä on kaikkea mahdollista Zeldasta Super Marioon ja Assasin’s Creedistä Skyrimiin, sekä tietenkin Pokémon, Fallout, World of Warcraft, Overwatch, Call of Duty WWII, Doom, Pac-Man, Dragon Ball Z, Minecraft, Fortnite ja monet muut suosikkipelit.

Parhaat lahjaideat helposti saatavilla

Fanituotteiden maailma on muuttunut ja sen myötä supersankarit, pahikset ja maagiset hahmot ovat siirtyneet peleistä ja valkokankaalta kaikkien saataville. Oletpa sitten pimeän puolen kannattaja tai jedien fani, soditpa Lannisterien puolella tai fanitat Targaryenin sukua, haluat taistella Voldemortia vastaan, seikkailla Deadpoolin, Batmanin ja Hämiksen kanssa tai hypellä tasoilla Marion ja Luigin kanssa, pääset toteuttamaan toiveesi Kyläkaupassa. Täydelliset lahjat ja juuri sinulle sopivat fanituotteet ovat aivan käden ulottuvilla – ongelmaksi saattaa muodostua vain valinnan vaikeus, sillä osasto on täynnä ihania löytöjä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000