EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan kesätyöntekijöiden haku on parhaillaan käynnissä. Edellisten vuosien tapaan Kyläkauppa työllistää tulevana kesänä noin kolmesataa henkilöä. Tarjolla on eri mittaisia, jopa usean kuukauden kestäviä työsuhteita.

- Haemme joukkoomme kesätyöntekijöitä kaupan- ja ravintola-alan työtehtäviin, kertoo Kyläkaupan henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen. – Töitä on haettavana kassa-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, ravintola- ja majoituspalveluissa sekä logistiikkatehtävissä. -Odotamme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, erinomaista paineensietokykyä sekä taitoa toimia tehokkaasti myös kiireessä. Ahkeruus, valmius vuorotyöhön ja sitoutunut asenne ovat myös tärkeitä kriteerejä työntekijöiden valinnassa, hän kuvailee.

Kyläkauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja unohtumattoman kesän

Kyläkaupan kesät ovat täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joiden keskipisteeseen myös kesätyöntekijät pääsevät. Kesäsesonki tarjoaa aina unohtumattomia elämyksiä, sillä matkailijavirtojen saapuessa Tuuriin jokainen työpäivä on erilainen. - Kaupan ala on vahva työllistäjä ja kesätöillä voimme näyttää, että työ kaupassa on monipuolista, mielekästä ja palkitsevaa, kertoo Arja Jauhiainen.

Kesätyöstä saatu työkokemus on varsinkin nuorille mittaamattoman arvokasta. Kesätyö Kyläkaupassa on hyvä ponnahduslauta työelämään, sillä asiakaspalvelukokemusta arvostetaan kaikilla aloilla. -Kyläkaupan työtodistusta arvostetaan korkealle myös muissa työpaikoissa ja hyvin hoidettu kesätyö avaa väyliä Kyläkauppaan myös seuraavina sesonkeina, kertoo Arja Jauhiainen. -Kyläkaupalla on hyvä maine työpaikkana. Tämä näkyy runsaana hakeutumisena yrityksen palvelukseen niin ensikertalaisten kuin aiemmin olleiden kesätyöntekijöidenkin osalta. Mukavaa on myös ollut huomata, että kausityöntekijöidemme ikähaarukka on todella laaja, lisää Arja.

Perehdytys tärkeää

Kyläkaupalla kiinnitetään paljon huomiota hyvään perehdyttämiseen. Erityishuomio on asiakaspalvelussa ja myyntiosaamisessa. -Arvostamme suuresti kausityöntekijöitä. He ovat oma-aloitteisia, kehityshalukkaita, ahkeria ja vastuullisia, toteaa Arja Jauhiainen. - Lisäksi heillä on monesti hyödyllisiä erityistaitoja, esimerkiksi tietoteknisissä asioissa ja kielissä. Vakituisen henkilöstön tuella kiireisestä ykkössesongista selvitään jälleen kerran hienosti.

Hae kesätöitä Kyläkaupasta: https://www.tuuri.fi/info/tyopaikat (huom! omat hakulomakkeet yli- ja alle 18-vuotiaille sekä hotelli- ja ravintola-alalle). Hakuaika 31.5.2019 asti.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000