EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Monesti siivoustyötä pidetään huonosti palkattuna, aliarvostettuna ja lähinnä viimeisenä vaihtoehtona työllistyä. Tosiasiassa alalla työskentelevät pitävät työstään, nauttivat tuottamastaan puhtaudesta ja liikkuvasta työnkuvasta. Työyhteisössä ollaan iloisia, porukalla on hauskaa eikä palkassakaan ole moittimista.

Seinäjokelainen siivousyritys Talonhenki Oy haluaa murtaa virheellisiä asenteita ja luoda siivousalasta myönteistä kuvaa varteenotettavana vaihtoehtona työllistyä. Yrityksen edustajien, Nina Ristimäen ja Karita Alangon tavoitteena on siivoustyön arvostuksen nostamisen lisäksi tuoda esiin ammattiylpeyttä omasta alasta. Osana tätä siivousalan kasvojenkohotusta he järjestävät Beauty Cleaner 2019 -kilpailun, koko alaa koskevan, iloisen ja myönteisen tapahtuman, jossa ei haeta missiä eikä mallia, vaan ammatistaan ylpeää, asiakaspalveluhenkistä, esimerkillistä ja positiivista persoonaa siivousalan henkilöstön keskuudesta.

Kilpailun keulakuvana Kyläkaupan Tuula

Kilpailuun osallistuvan tulee olla 18-40-vuotias ja tehdä siivoustyötä joko pää- tai sivutyönään. Hakemusten perusteella valitaan kymmenen henkilöä, joille järjestetään ammattilaisten toimesta stailaus ja valokuvaus. Kampaukset, meikin, vaatteet ja valokuvauksen toteuttavat tapahtuman yhteistyökumppanit Studio Street, Luxus Day, Cut Point ja Fiini Fröökynä.

Stailauspäivän jälkeen järjestetään yleisöäänestys kilpailun Facebook-sivuilla. Kuusi eniten ääniä saanutta ehdokasta kutsutaan Tuuriin, Kyläkaupalla 23.3.2019 järjestettävään finaaliin. Tapahtuman keulakuvana ja päätuomarina toimii televisiosta tuttu positiivinen siivoojapersoona, Kyläkaupan Tuula. Tapahtuman suojelijaksi on lupautunut eduskunnan puhemies Paula Risikko ja tuomareina ovat Tuulan lisäksi kauneudenhoitoalan edustajana Luxus Dayn Marisa Puskala, vakuutusalan edustajana Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiön Olli Ala-Kojola sekä asennetuomarina Etelä-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljakainen.

Tapahtuman muita yhteistyökumppaneita ovat Room2, Kiilto ja Sini. Jokainen finalisti palkitaan tuotepalkinnoilla. Voittaja palkitaan tuotepalkintojen lisäksi Hotelli Onnentähden lahjakortilla, ammattilaismeikkituotteilla, kampaamotuotteilla sekä sisustuslahjakortilla.

Jos kilpailu tuntuu omalta jutulta, vapaamuotoiset hakemukset voi jättää 20.1.2019 mennessä kuvan, strategisten mittojen sekä lyhyen kuvauksen kera lähetetään osoitteeseen: posti@talonhenki.fi

Lisätiedot tapahtuman Facebook-sivuilta, jonne pääsee tästä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000