EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Hampurilaisia pidetään alun perin hyvin periamerikkalaisena ruokana, mutta pitkän historiansa aikana niistä on tullut suosittuja ympäri maailmaa. Kyläkaupalla hampurilaisennälkäiset saavat aina mieluista täytettä vatsaansa, sillä Kyläkaupan ravintoloissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia burgervaihtoehtoja, jotka on kaikki valmistettu omilla resepteillä asiakkaiden toiveita kuunnellen. Erilaisilla burgerannoksilla voi herkutella Vesa’s Burgerissa, Miljoona Rock -ravintolassa ja Vesa’s Pizza & Grillissä sekä Bensa-asemalla.

Maailmanvalloitus alkoi Yhdysvalloista

Hampurilainen ei maineestaan huolimatta ole täysin amerikkalainen keksintö. Kuten jo nimestä voi päätellä, hampurilaispihvi eli hakattu pihvi, on tullut Yhdysvaltoihin saksalaisten maahanmuuttajien mukana jo 1800-luvun loppupuolella. Amerikkalaisessa arjessa pihvi päätyi aluksi leivänpalojen ja myöhemmin sämpylän väliin, sai kaverikseen lisukkeita ja hampurilainen kokonaisuutena muotoutui hiljalleen sellaiseksi kuin se nykypäivänä tunnetaan. Hampurilaisten suosio kasvoi 1900-luvun alkupuoliskolta lähtien ja hiljalleen niistä tuli amerikkalaisen ruokakulttuurin symboli. Pelkästään Yhdysvalloissa syödään vuosittain 50 miljardia hampurilaista.

Hampurilaisista on nykyään tarjolla paljon erilaisia variaatioita. Eri maat ja ruokakulttuurit ovat maustaneet hampurilaisia hieman omilla vivahteillaan ja makutottumuksillaan. Esimerkiksi Australiassa hampurilaisten täytteenä on punajuuria ja Etelä-Koreassa mausteista hapankaalia, joka tunnetaan nimellä kimchi. Japanilaisiin bentopurilaiseen puolestaan kuuluvat erityiset riisisämpylät. Suomessa suosituimmat versiot ovat edelleen perinteiset liha- ja kanaversiot, lisäksi suosiotaan nostavat kasvisruokavalion yleistymisen myötä myös erilaiset vegeburgerit.

Vesa’s Burger vie makumatkalle Italiaan ja Kreikkaan

Kyläkaupan Vesa’s Burger ei ainakaan vielä ole lähtenyt täyttämään hampurilaisia punajuurella tai kimchillä, vaan tarjoaa tällä kertaa hieman tutumpia, eteläeurooppalaisia makuelämyksiä. Alkuvuoden erikoisuutena myyntiin ovat tulleet ihanan juustoinen halloumilla kruunattu kreikkalainen hampurilainen ja mozzarellajuustosta täyteläisen makunsa saava raikas ja yllättävä italialainen hampurilainen. Molemmat burgerit voi ostaa myös ateriana.

-Olemme koko Vesa’s Burgerin toiminnan ajan tarjonneet asiakkaille kausittain vaihtuvia erikoisuuksia, Kyläkaupan pikaruokavastaava Heli Yhtiö kertoo. -Otamme mielellämme toiveita vastaan ja asiakkaiden mielipiteet tuotevalikoimistamme ovat meille valikoiman kehittämisessä erittäin tärkeitä. Hullultakin kuulostavat ideat saattavat toimia hyvin, meillä Kyläkaupalla on matala kynnys visioiden toteuttamiseen ilman ketjusidonnaisuuksia, hän lisää.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000