EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan kukkaosastolla vieraillessa näkyy jo selvästi varma kevään merkki – kauniit tulppaanikimput useissa väreissä kertovat kertoo talven kääntyvän hiljalleen kohti valoisampia kevätilmoja. Tulppaanit tuovat tullessaan ensimmäisen tuulahduksen keväästä ja ehkä juuri siksi ne ovat talvisen kodin paras piriste.

Vuodesta toiseen tulppaani on ollut Suomen suosituin leikkokukka – täysin ansaitusti. Se on edullinen ja helppo kukka, joka tarvitsee vain vähän vettä ja kestää kauniina pitkään. Tulppaani sopii niin arkeen kuin juhlaan, tuliaiseksi tai oman kodin piristämiseen. Suomalaiset ostavatkin tulppaaneja eniten maailmassa asukaslukuun suhteutettuna.

Tulppaanit ovat myös Kyläkaupan myydyin leikkokukka. Kovien pakkasten ja talvimyrskyjen keskelläkin tulppaaneja ostetaan runsaasti, niiden sesonki alkaa olla nyt kuumimmillaan ja jatkuu koko kevään aina pääsiäiseen asti. Itseään ja läheisiään voi siis piristää pirteällä tulppaanikimpulla, vaikka joka viikko.

Oikealla hoidolla iloa pidempään

Tulppaanit myydään yleensä muovikääreiseen pakattuna. Heti kotiin päästyä on tärkeää leikata tulppaanit uudelleen, jotta ne imevät helpommin vettä ja ravinteita maljakossa. Jos haluat ryhdikkäitä tulppaaneja, anna kimpun imeä muovikääreessään vettä noin puolisen tuntia. Näin varsien nestejännitys palautuu ja kääre antaa tukea varsille.

Tulppaanit viihtyvät viileässä ja kestävät pidempään, jos ne siirretään yön ajaksi esimerkiksi viileään eteiseen tai kylmäkaappiin. Kuumassa tai auringonpaahteisessa paikassa tulppaanit kehittyvät ja myös kuihtuvat nopeammin kuin viileässä.

Maljakkovesi on hyvä vaihtaa vähintään pari kertaa viikossa ja vedenvaihdon yhteydessä varsia voi lyhentää, sillä uuden imupinnan avulla kukka saa paremmin vettä.

Sisusta tulppaaneilla

Tulppaaneilla saa näyttäviä asetelmia helposti ja edullisesti. Voit esimerkiksi yhdistää kodin väreihin sopivia erikokoisia maljakoita keskenään ja asetella niihin kaksi tai kolme nippua keskenään saman sävyisiä tulppaaneja. Yksivärinen, suuri kimppu on aina tyylikäs ja klassinen koriste jo sellaisenaan ja sopii myös tuliaisiksi. Voit myös juhlia väreillä ja sekoittaa erivärisiä tulppaaneja keskenään – näin saat kotiin takuuvarman keväisen katseenvangitsijan.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000