EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Moni varmasti tietää tunteen: yrität sovittaa XL-kokoa, eikä se todellakaan istu. Kaikki miehet eivät ole M-kokoa, kaikilla on erimallinen keho ja onpa se saatu treenaamalla tai jostain muusta, koon ei saisi koskaan antaa määritellä tyyliä. Jack & Jones haluaa tarjota kaikille asiakkailleen koosta riippumatta saman mahdollisuuden pukeutua muodikkaasti ja on siksi laajentanut mallistonsa vastaamaan kysyntää poimimalla mallistoistaan parhaat ja suosituimmat tyylit ja valmistamalla ne plus-koossa.

Jack & Jones Plus -mallisto lanseerattiin Suomessa syksyllä 2018 ja Keskisen Kyläkauppa on ensimmäinen jälleenmyyjä Suomessa, joka toi sen myymäläänsä. Merkin suosio on ollut erittäin hyvä. – Kyllä tällainen trendikäs ja monipuolinen isojen miesten mallisto on ollut kovin toivottu, kertoo Kyläkaupan sisäänostaja Mikko Myllymäki. – Asiakkailta on tullut toiveita isojen miesten vaatteisiin liittyen ja olemme halunneet niitä toteuttaa, hän lisää. – Kun Jack & Jonesin Plus-mallisto tuli saataville, tartuimme heti tilaisuuteen ja saimme näin parannettua isojen miesten valikoimaamme entisestään. Meiltä on nyt saatavilla t-paitoja, kauluspaitoja, huppareita, takkeja, farkkuja sekä neuleita eli isokokoiset ja pitkät miehet saavat lähes kaiken tarvitsemansa tästä mallistosta ja lisäksi vaatteet sopivat hyvin yhteen, hän kehuu. Kyläkaupan valikoima myös täydentyy ja paranee koko ajan. – Keväälle on tulossa tosi hyvä mallisto, jota kehitetään koko ajan yhdessä Jack & Jonesin kanssa.

Mallisto on huolellisen suunnittelun tulos

Jack & Jones Plus -mallisto tarjoaa yläosat 8XL saakka ja alaosat 54 tuumaan asti. Malliston vaatteissa ei ole vain lisätty senttejä sinne tai tänne, vaan jokainen malli on sovitettu huolellisesti ja yksityiskohtaisesti plus-kokoon. Istuvuus on aina se tärkein seikka vaatteiden hankinnassa ja Kyläkaupan myyjät auttavat mielellään sopivien mallien ja kokojen valinnassa. – On aina mukavaa, kun meiltä tullaan kysymään apua ja uusia ideoita, tuumii Mikko Myllymäki. Myyjiltä saa myös halutessaan lisätietoa vaatteista ja materiaaleista sekä vinkkejä vaatehuoltoon ja ajankohtaisiin trendeihin.

Yksi Euroopan johtavista miestenvaatevalmistajista

Jack & Jones on yksi Euroopan johtavista miestenvaatteiden valmistajista. Sillä on yli tuhat liikettä 38 maassa ja sen lisäksi Jack & Jones -vaatteita myyvät tuhannet tukkukaupan kumppanit kaikkialla maailmassa. Merkki on perustettu vuonna 1990 Tanskassa ja Suomeen se tuli ensimmäisen kerran vuonna 1992. Yhteistyö Kyläkaupan ja Jack & Jonesin sekä muiden laadukkaiden merkkien takana toimivan perheyhtiö Bestsellerin välillä on toiminut menestyksekkäästi jo vuosia. Muita Kyläkaupalla myynnissä olevia Bestseller -brändejä ovat muun muassa Name It, Vero Moda, Only, Only & Sons, Noisy May, Vila, Pieces ja Selected.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000