EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Ensi lauantaina 2.3.2019 kello 12-16 Kyläkaupan Keskustorilla sukelletaan elektronisen urheilun maailmaan eSports-tapahtumassa, jonka järjestävät yhteistyössä Kyläkauppa ja SJK eSports. Päivän aikana Keskustorilla on mahdollista pelata suosikkipeli Fortnitea PC-koneilla ja Pleikkarilla pelattavana ovat uutuuspeli Apex Legends ja NHL19.

Tapahtuma on hieno tilaisuus tutustua lajiin, joka on räjähdysmäisesti kasvaneesta suosiostaan huolimatta vielä vieras käsite suuremmalle yleisölle. Elektronista urheilua voi harrastaa kuka tahansa, joka käyttää tietoteknistä pelilaitetta pelatakseen joko yksin, tarkoituksenaan kehittää itseään, tai pelatakseen toisen henkilön kanssa lähiverkossa, pelikonsolilla tai Internetin yli.

Pelattavana Fortnite, Apex Legends ja NHL19

Yhteisöllinen Fortnite on noussut jo ilmiöksi. Yksi menestyksen syistä on varmasti pelin ilmaisuus, mutta se koukuttaa myös jännityksellään ja uudelleenpelattavuudella – jokainen peli on erilainen.

Fortniten tapaan ilmaiseksi ladattava ja pelattava Battle Royale -peli Apex Legends julkaistiin 4. helmikuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Se nousi hetkessä maailman puhutuimmaksi peliksi ja keräsi vain viikossa peräti 25 miljoonaa pelaajaa. Vaikka sitä pidetään Fortniten haastajana, Apex Legends on hyvin erilainen kuin Fortnite. Apexissa taistellaan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta ja taistoon lähdetään aina kolmen hengen ryhmässä.

Tapahtumaan osallistumisessa on otettava huomioon, että Fortniten pelaamisen ikäraja on 12 vuotta, aikuisen seurassa 8 vuotta ja Apex Legendsin ikäraja 16 vuotta, aikuisen seurassa 13 vuotta.

Tubettaja Kasspe pelaamassa Fortnitea

Tapahtumassa on myös paikalla tubettaja Kasspe, joka pelaa Fortnitea paikan päällä Keskustorilla klo 12-16. Kasspe eli Kasperi Laine on pelaamiseen erikoistunut tubettaja, joka pelaa aktiivisesti useita pelejä, erityisesti Fortnitea. YouTubessa Kasspella on lähes 36 000 tilaajaa ja katselukertoja on kertynyt kymmeniä tuhansia. Nyt onkin hyvä tilaisuus laittaa omat pelitaidot testiin, sillä kanssapelaaja on huippuluokkaa.

SJK:lla oma elektronisen urheilun joukkue

SJK liittyi tammikuussa 2017 maailman suurimpien seurojen joukkoon perustamalla ensimmäisenä suomalaisseurana täysin oman elektronisen urheilun joukkueen, joka pelaa SJK:n väreissä ja logolla kilpapelaamisen kansainvälisissä sarjoissa sekä turnauksissa. Lisäksi eSports järjestää OmaSp Stadionilla alaan littyviä tapahtumia. SJK eSportsin tavoite on nostaa seura elektronisen urheilun saralla Suomen ja tulevaisuudessa Euroopan huipulle.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000