EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan sisustuspäivää vietetään tulevana lauantaina 6.4.2019. Päivän aikana tavattavissa on useita ammattilaisia, joilta voi ammentaa hyviä vinkkejä avuksi omaan kotiin - esimerkiksi suositun Valkoinen Harmaja-blogin Suvi Melender-Lågland sekä Kekkilän maisemasuunnittelija ja pääpuutarhuri Adrian Evans. Esillä on myös tällä hetkellä todella suosittu makramee-solmeilu JasuKoo Decorin workshoppien muodossa.

Tapahtumaan otetaan kuitenkin pieni varaslähtö jo perjantaina, kun Lennolin edustaja on paikalla kertomassa tuotteista. Lauantaina paikalle kannattaa tulla heti aamusta, sillä ohjelmaa on paljon. Luvassa on muun muassa Kyläkaupan oma kranssi-workshop, jossa asiakkaat pääsevät pienestä maksusta tekemään itselleen ihastuttavan eukalyptuskranssin, tapetointinäytöksiä Vallilan tapettiasiantuntijoiden tekemänä ja Ilves-kalkkimaalien maalausnäytöksiä. Myös Finlaysonin osastolla on paikalla esittelijä. Tarkemmat ajat ovat luettavissa Kyläkaupan nettisivuilla ja mainosten yhteydessä toisaalla tässä lehdessä.

Lauantain aikana sadalla ensimmäisellä asiakkaalla on mahdollisuus ikuistaa lapsensa valokuvaan Kyläkaupan KOTI-osaston lastenhuoneissa. Polaroid-kameralla otettavan kuvan saa itselle muistoksi ja heti mukaan. Tapahtumassa ovat esillä kattavasti myös kaikki kevään sisustuslehdet.

Valkoisen Harmajan kattaus- ja stailausideoita

Lauantaina suositun Valkoinen Harmaja -sisustusblogin Suvi Melender-Lågland esittelee erilaisia kattaus- ja stailausideoita. Valkoinen Harmaja on vuosikaudet ollut yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista. Vuonna 2013 lukijat valitsivat Valkoisen Harmajan suosikkisisustusblogikseen Gloria Blog Awardsissa. Valkoisessa Harmajassa pyöritään kodin ja rakenteilla olevan kesämökin nurkissa ja inspiroidaan lukijoita tuomaan sisustukseen vaihtelua muillakin tavoilla kuin koko ajan ostamalla jotain uutta.

Suvi Melender-Lågland perusti Valkoinen Harmaja-blogin vuonna 2010. Aluksi sisustuspainotteisena raksablogina alkanut blogi keskittyy nykyisin kodin sisustamiseen, pieniin muutoksiin sekä inspiroiviin ilmiöihin. Suvi on myös suunnitellut Kannustalolle oman Piha by Valkoinen Harmaja pihatuotemalliston ja pian julkaistavat kolme erikokoista Kannustalon Villa Fregatti-talomallia sekä koonnut sisustuspalstaa Avotakka-lehteen.

Parhaat neuvot kokeneelta ammattilaiselta

Lauantaina paikalla on Kekkilän maisemasuunnittelija ja pääpuutarhuri Adrian Evans kertomassa vihersisustamisen viimeisimmistä vinkeistä. Häneltä voi kysyä myös mitä tahansa muita kasveihin liittyviä asioita, esimerkiksi hoito-ohjeita tai lannoitusvinkkejä. Adrian tekee päivän aikana myös mullanvaihtodemoja ja käsittelee leikkokukkia sekä neuvoo oikean ruukun, mullan ja paikan valitsemisessa. Demot ja esitykset ovat suomenkielisiä.

Englantilainen Adrian Evans suhtautuu intohimoisesti puutarhasuunnitteluun ja kasveihin. Hän on kokenut ammattilainen ja kasvanut pienestä pitäen englantilaiseen puutarhakulttuuriin. Adrian on opiskellut kotimaassaan puutarha-alaa monipuolisesti, ja hänen saavutuksiinsa kuuluu palkittuja näyttelypuutarhoja maailmankuulussa Chelsea Flower Show’ssa sekä lukuisia muita kohteita. Pohjoiset olosuhteet ovat tulleet Adrianille tutuksi, sillä hän on asunut ja työskennellyt Suomessa yli 15 vuoden ajan ja puhuu hyvää suomea.

Osallistu makramee workshopiin

Kyläkauppa tarjoaa lauantaina viidellekymmenelle ensimmäiselle asiakkaalle ilmaisen makramee-workshopin materiaaleineen JasuKoon opastuksella. Tasatunnein kello 11, 12, 14, 15 ja 16 pidettäviin workshopeihin mahtuu kerralla kymmenen solmeilijaa. Mallityön kirjalliset ohjeet ovat saatavissa rajallisesti myös muille asiakkaille. JasuKoo auttaa mielellään solmeilun aloituksessa ja antaa vinkkejä muun muassa materiaalivalinnoissa.

JasuKoo nimen takaa hääräilemästä löytyy makrameeharrastaja ja solmeilija Janica Kurkimäki. Omaksi iloksi ja kotiäitiyden tasapainoksi aloitettu käsityöharrastus sai uutta potkua instagram-tilin avaamisen jälkeen. Tilaustöiden myötä syntyi ajatus sivutoimisesta yrittäjyydestä.

JasuKoo Decor valmistaa makrameetekniikalla muun muassa tuttinauhoja, seinävaatteita amppeleita. Tilaukset tehdään mittatilaustyönä jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. JasuKoo Decorin töitä voit nähdä Kyläkaupan sisustuspäivillä sekä seurata hänen tiliään instagramissa @jasukoo_decor.

Osallistu Sisustuspäivän huippuarvontoihin

Kyläkaupalla voi osallistua lauantain aikana useisiin arvontoihin ja Facebook-sivuilla arvotaan lisää palkintoja, muun muassa 145 euron arvoinen Marimekon Unikko-huopa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000