EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Alkavan kesän merkit ovat vahvasti ilmassa, sillä Kyläkaupan Pihamyymälä on jälleen avannut ovensa. Pihamyymälä palvelee tutulla paikalla Toivontien varrella, Kyläkaupan läheisyydessä ja se on avoinna joka päivä kello 10 - 20.

Pihamyymälän valikoimassa on kaikkea, mitä puutarhatöissä tarvitaan – muun muassa kompostorit, ruukut ja laatikot, puutarhan työkaluja, pihalaatat, kate- ja suodatinkankaat, mullat, katteet ja lannoitteet sekä puutarhakalusteet ja pehmusteet. Ainoastaan koneet, ruohonleikkurit, trimmerit sekä grillit ovat myynnissä Tavarapuodissa. Keväistä säätä kestävät kukat ovat myynnissä Pihamyymälän sisätiloissa jo heti avajaispäivästä alkaen ja valikoima laajenee säiden mukaan.

Pihamyymälän Noutopiste toimii Tavarapuodin Noutopisteen yhteydessä, eli esimerkiksi suuret pihakalusteet maksetaan Pihamyymälän kassalle ja noudetaan Tavarapuodin Noutopisteeltä kuittia vastaan. Mullat ja lannoitteet asiakas saa mukaansa suoraan Pihamyymälästä.

Suurempi myyntitila, entistä parempi valikoima

-Tälle kaudelle saamme Pihamyymälään noin 560 m² lisää myyntitilaa, kertoo Pihamyymälän sisäänostaja Marika Rissa. Uuteen, suureen halliin siirtyvät mullat, katteet, lannoitteet, kivet ja puutarharakentaminen sekä istukassipulit, perunansiemenet, irtotuolit, -pöydät ja päivänvarjot. -Näille tuoteryhmille on tulossa siis mukavasti lisätilaa, hän lisää. Uuteen tilaan kuljetaan Pihamyymälän sisätilojen kautta.

Puutarhasisustaminen on ajankohtainen teema ja lisääntyneen tilan ansiosta Pihamyymälässä on pystytty vastaamaan kysyntään tältäkin osin entistä paremmin. – Nyt on trendinä siirtää elämä kesällä sisätiloista pihamaalle. Terassit, kuistit ja verannat sisustetaan tavallaan kodin lisätilaksi, viihtyisäksi oleskelupaikaksi, kertoo Marika Rissa. -Pihamyymälästä saa kaikkea mahdollista viihtyisän pihan sisustamiseen.

Taimipihalle saapuu taimikuormia säiden mukaan

Ulkoalue, kalustehalli ja taimipiha avautuvat vaiheittain kevään edetessä kesää kohti. Taimi- ja kukkakuormat alkavat saapua Pihamyymälään sitä mukaa kun olosuhteet niiden menestymiselle ovat otollisia. Myyntiin tulevat kaikki puutarhan peruskasvit, mutta myös erikoisuuksia ja ihania uutuuksia. Laaja valikoima täydentyy lähes päivittäin ja valinnanvaraa riittää.

-Kauden uutuuksista voidaan mainita Puutarha Tahvosten hyvää tekevä kotimainen Ilona-taimiperhe, kertoo Marika Rissa. -Kookkailla Ilona-taimilla puutarhasta saa valmiimman ja näyttävän jo istutusvaiheessa. Taimet kasvavat alusta alkaen ulkona Suomen vaativissa sääolosuhteissa ja kestävät säätä paremmin kuin tuontitaimet. Ilona-taimet on kasvatettu luonnon kiertokulkua ja tasapainoa kunnioittaen, ekologisesti. Ne on istutettu kierrätettävään astiaan, jonka voi palauttaa takaisin myymälään. Lisäksi jokaisesta myydystä Ilona-taimesta Puutarha Tahvoset lahjoittaa 10 senttiä ns. vihreään kohteeseen. Kohteet valikoituvat vuosittain Facebookissa järjestettävän yleisöäänestyksen perusteella. Tähän mennessä taimia on istutettu esimerkiksi päiväkotilasten ja vanhusten iloksi eri puolille Suomea.

Pihamyymälässä tapahtuu

Pihamyymälän kesä on jälleen täynnä erilaisia tapahtumia. – Juhlistamme kauden avausviikonloppua viikko pääsiäisen jälkeen, 27.-28.4., jolloin paikalle saapuu lukuisia tuote-esittelijöitä ja asiantuntijoita, kertoo Marika Rissa. – Toukokuussa tulossa on esimerkiksi lasten puutarhapäivä lauantaina 11.5. Jo perinteeksi muodostunut suosittu tapahtuma tarjoaa kaikenlaista mukavaa tekemistä perheen pienimmille, vinkkaa Marika. -Toukokuun puolessa välissä järjestetään Kasvuun-tapahtuma, lisäksi tulossa on paljon toivottu mansikkapäivä taimiesittelyineen ja muuta mielenkiintoista kotipuutarhureille ja viherpeukaloille, hän luettelee.

-Kevään ja kesän mittaan meillä vierailee paljon eri alojen ja yritysten edustajia kertomaan tuotteistaan. Heidän lisäkseen tuttu, kokenut henkilökunta odottaa asiakkaita avosylin ja luvassa on jälleen asiantuntevaa ja iloista palvelua. Myyjät auttavat asiakkaita mielellään kasvien valinnassa ja antavat vinkkejä ja hoito-ohjeita, lupaa Marika Rissa.

Kyläkaupan Pihamyymälän puutarhatarvikevalikoimassa mm.

 • puutarhakalusteet ja pehmusteet
 • kompostorit
 • ruukut ja laatikot
 • puutarhan työkalut
 • kate- ja suodatinkankaat
 • aitatolpat, verkot ja aitatolpan ankkurit
 • pihalaatat
 • tukikepit, köynnöstuet, marjapensastuet
 • pihakoristeet
 • kastelutarvikkeet
 • kasvinsuojeluaineet
 • puutarhamullat ja -katteet
 • puutarhalannoitteet
 • laituriponttoonit ja -tikkaat
 • markiisit
 • vesikanisterit
 • trampoliinit, lasten pihakeinut ja liukumäet
 • pyykinkuivaus- ja matontamppaustelineet
 • suihkulähteet
 • puutarhasisustaminen
Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000