EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Pihamyymälä avasi ovensa jo viime viikolla, mutta tulevana lauantaina 27.4.2019 on aika juhlia kesäkauden avajaisia. Samalla päästään korkkaamaan myös grillikausi, sillä Atria tarjoaa Käriste-grillimakkarat 1000 ensimmäiselle Pihamyymälän asiakkaalle kello 10 alkaen.

-Avajaisten tarkoituksena on antaa kotipuutarhureille hyviä vinkkejä ja inspiraatiota heti kasvukauden alkuun, toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uuteen kesäkauteen kanssamme ja tutustumaan uudistuneeseen Pihamyymälään, kertoo Marika Rissa Kyläkaupan Pihamyymälästä. –Avajaispäivä on täynnä hyviä tarjouksia, joten ammattilaisilta saadut vinkit ja ohjeet voi ottaa heti käyttöön, hän vinkkaa. Avajaispäivässä mukana ovat Kokon Puutarha, HZPC Kantaperuna, Schetelig, Maisematukku, Horisont Enterprises, Belinda sekä Berner.

Parhaat vinkit kotipuutarhureille

Tapahtumapäivänä lauantaina 27.4. kello 10-16 Pihamyymälässä on erinomainen mahdollisuus tavata puutarhojen ja taimi- sekä tavarantoimittajien edustajia ja kuulla parhaat vinkit suoraan ammattilaisilta. Hyödyllistä tietoa on luvassa muun muassa taimien ja mullan valinnasta, lannoituksesta, kesäkukista, siemenperunoista ja kasvihuone- ja avomaaviljelystä. -Halutessasi pääset mukaan myös leikkimieliseen kilpailuun, jonka palkinnot ovat tietenkin puutarha-aiheisia, vinkkaa Marika Rissa.

Perunan istutuskausi lähestyy ja Kyläkaupan Pihamyymälässä siemenperunavalikoima on parhaimmillaan. Anna-Sofia Rajala Kantaperunalta on lauantaina paikalla auttamassa lajikevalinnoissa. –Perunalajike valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan, Anna-Sofia neuvoo. - Suurin merkitys valinnassa on sillä, haluaako perunoita syödä ainoastaan suoraan perunamaalta, vai pitääkö niillä olla myös hyvä säilyvyys perunakellarissa, hän lisää.

Kokon Puutarhan omistajalta, yrittäjä ja puutarhuri Maria Kokolta voit kysyä mitä tahansa kesäkukkiin liittyvää. Marialla on 20 vuoden kokemus kesäkukkien kasvattamisesta – niin myyntiin kuin omalle pihallekin. Häneltä saat vinkkejä vaikkapa siitä, mitkä kukat ja kasvit sopivat yhteen, miten asetelmia kannattaa suunnitella ja hoitaa. Pihamyymälä on myynyt Kokon puutarhan viljelemiä kesäkukkia jo usean vuoden ajan.

Hannes Pekkarinen Scheteligiltä opastaa asiakkaita avomaaviljelyn siemenvalinnassa. Häneltä voi kysellä esimerkiksi uusia ideoita omassa puutarhassa kasvatettaviksi lajikkeiksi. Maisematukku tuo paikalle puutarhuri Matti Lahtisen, jolta voi kysyä neuvoa esimerkiksi uusien lajikkeiden varttamisesta vanhoihin puihin, kevätleikkauksesta sekä hedelmäpuiden valinnasta, istutuksesta ja hoidosta.

Belinda -tuotteita valmistavaa Europeat Oy:tä avajaisissa edustaa Matti Korkeila. Hän opastaa, miten valitaan juuri sopiva multa kasveille. -Belinda on kotimainen tuote, jolle on myönnetty Avainlippu-merkki, kertoo Marika Rissa. – Tuotemerkiltä meillä on myynnissä kukka- ja puutarhamullat, katteet, komposti- ja huussikuivikkeet sekä kasvuturpeet.

Paikalla on myös Bernerin Salla Kapo antamassa viimeisimmät lannoitusvinkit sekä esittelemässä uutta GreenCare tuijamultaa ja muita kevään uutuuksia. Pihamyymälän valikoimissa Bernerin Green Care –tuotteet ovat näkyvästi esillä käyttötarkoituksen mukaan: kalkit, kasvualustat, nurmikko, puutarhakatteet, puutarhalannoitteet sekä puucee & kompostointi.

Jos kasvihuoneen hankinta on haaveissa, lauantaina kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja tulla jututtamaan asiantuntijaa kaikissa kasvihuoneen hankkimista ja asennusta koskevissa asioissa. Jouko Siitonen Horisont Enterprises-maahantuojalta on paikalla esittelemässä Palram-kasvihuoneita ja kasvihuonetarvikkeita. -Luvassa on myös kova tarjous– lauantaina ostetun lasikasvihuoneen saa rahtivapaasti toimitettuna kotipihaan, vinkkaa Marika Rissa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000