EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Äitienpäivä aloittaa perinteisesti kukkakesän ja äitiä onkin luontevaa muistaa kukkalahjalla, josta pääsee nauttimaan vielä juhlan jälkeenkin. Kyläkaupan äitienpäiväruusut ja muut kukkivat lahjat ovat myynnissä Pihamyymälässä, joka palvelee joka päivä kello 10 - 20.

Kyläkaupan Pihamyymälän valikoimista äidille tai mummulle löytyy paljon ihania kukkalahjoja – esimerkiksi erilaisia ja erikokoisia ruukkuruusuja, runkoruusuja, hortensioita, jalopelargonioita, maljaköynnöksiä ja erilaisia isoja amppeleita. Suomalaiset rakastavat ruusuja ja se onkin suosituin valinta äitienpäiväksi, mutta myös muut ruukkukukat ovat kauniita ja kestäviä lahjoja.

Ruusut ovat äitienpäivän kestosuosikkeja

Äitienpäivän ykköskukka ruusu sopii ojennettavaksi niin äidille, mummulle kuin vaimollekin. Kesän tultua ruukkuruusun voi istuttaa lämpimälle paikalle puutarhaan, jossa se ilahduttaa lahjan saajaa vielä pitkään. Ruukkuruusu on myös helppo hoidettava – se pitää valosta, lämmöstä ja tasaisesta kastelusta. Ruusun kaunis hehku ja muisto äitienpäivästä säilyy pidempään, kun sen istuttaa aika pian uuteen, isompaan ruukkuun.

Runsaskukkaiset ruukkuhortensiat ovat myös suosittuja ja näyttäviä äitienpäiväkukkia. Myös hortensian voi siirtää ulos varjoisaan paikkaan, kun yöpakkasista ei enää ole vaaraa. Ruusubegonia on turvallinen valinta ja sen monista värisävyistä löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto ihan kaikille. Se sopii myös upeasti erilaisiin istutuksiin. Ruusubegonian kukat kestävät pitkään, kunhan sitä ei sijoiteta paahteiselle ikkunalle.

Viime vuosina maljaköynnös on kasvattanut suosiotaan äitienpäiväkukkana. Kauniisti kukkiva maljaköynnös on komea kasvi sekä ruukussa sisätiloissa että parvekkeella. Oikeissa olosuhteissa se on helppohoitoinen ja kukkii koko kesän, jos sitä muistaa lannoittaa säännöllisesti. -Erilaisten amppelien, erityisesti niin kutsuttujen seka-amppeliensuosio on jo ennen äitienpäivää noussut hurjasti, kertoo Marika Rissa Kyläkaupan Pihamyymälästä. -Seka-amppeleissa on useampi kukkalajike samassa. Osa viedään varmasti lahjaksi, mutta taitaapa äiti haluta näillä kauniilla amppeleilla somistaa myös omaa pihaansa, hän tuumii.

-Lahjaa antaessa pitää toki ottaa huomioon sen saaja, muistuttaa Marika Rissa. Kaikille kukkiva ruukkukukka ei käy, mutta äitienpäivälahjaksi sopii myös kaunis leikkokukkakimppu tai silkkikukka. Leikkokukat ovat tuttuun tapaan myynnissä Tavarapuodin kukkaosastolla, silkkikukkia on sekä kukkaosastolla että Matkamuistot ja kuvat-myymälässä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000