EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Pihamyymälässä järjestetään jo perinteeksi muodostunut lasten puutarhapäivä lauantaina 11.5. kello 12-15. Tapahtumassa lapset saavat istuttaa orvokin Tuula-puutarhurin avustuksella. Istuttamansa orvokin he myös saavat viedä kotiin ja antaa vaikka seuraavana päivänä äitienpäivälahjaksi.

Istutuspuuhien lisäksi Pihamyymälän taimipihalla on mahdollista päästä ilmaiselle kärryajelulle Poppi-ponin kyydissä, etsiä jonnekin päin Pihamyymälää piiloutunutta yksisarvista sekä suorittaa puutarha-aiheista lasten tehtävärataa. Kaikki tehtäväradan suorittaneet lapset palkitaan. Lisäksi lapset pääsevät leikkimään haista ja maista-leikkiä Kyläkaupan oman Tuulan johdolla. Tarjolla on myös Tasangon keksejä sekä VIP-mehua. Tapahtumapäivänä Pihamyymälässä on myös useita eri arvontoja upeine palkintoineen.

Laatuaikaa perheen kesken

Puutarhan hoito ja erilaiset pihatyöt ovat mitä parhainta yhdessäoloa perheen kesken. Lapset osallistuvat mielellään pieniin askareisiin. He kastelevat mielellään, kylvävät siemeniä, kitkevät rikkaruohoja ja haravoivat sekä auttelevat muissa pienissä puuhissa. Samalla he saavat leikin varjolla paljon hyödyllistä tietoa kasveista, oppivat monta tulevaisuudessa tärkeää taitoa sekä kunnioittamaan luontoa ja arvostamaan kasveja ja vihanneksia aivan eri lailla. Itse kasvatettu maistuu monesti erityisen hyvältä lasten mielestä. Lapsena puutarhatöissä vietetyt yhteiset hetket kantavat hedelmää vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Kyläkaupan valikoimista voi yhdessä lasten kanssa valita juuri ne oikeat kasvit tai kukat kasvatettaviksi tai hoidettaviksi. Samalla kannattaa hankkia pikkupuutarhurille myös omat työvälineet: esimerkiksi hanskat, haravan ja kastelukannun.

Äitienpäiväruusut Pihamyymälästä

Äitienpäivä aloittaa perinteisesti kukkakesän ja äitiä onkin luontevaa muistaa kukkalahjalla, josta pääsee nauttimaan vielä juhlan jälkeenkin. Kyläkaupan äitienpäiväruusut ja muut kukkivat lahjat ovat myynnissä Pihamyymälässä, joka palvelee joka päivä kello 10 - 20.

Kyläkaupan Pihamyymälän valikoimista äidille tai mummulle löytyy paljon ihania kukkalahjoja – esimerkiksi erilaisia ja erikokoisia ruukkuruusuja, runkoruusuja, hortensioita, jalopelargonioita ja maljaköynnöksiä. Suomalaiset rakastavat ruusuja ja se onkin suosituin valinta äitienpäiväksi, mutta myös muut ruukkukukat ovat kauniita ja kestäviä lahjoja.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000