EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa järjestää koko perheen kalastustapahtuman ensi viikon lauantaina 25.5.2019. -Hyvien tarjousten lisäksi luvassa on ammattilaisten vinkkejä ja uutuustuote-esittelyjä, kertoo Kyläkaupan erä- ja kalastusosastojen sisäänostaja Jarno Rauhala. -Osastolla on lauantaina kymmeniä retkeily- ja kalastusvälinemerkkien ja maahantuojien edustajia, joten silloin on erinomainen tilaisuus tulla juttelemaan ammattilaisten kanssa ja hakemaan heiltä alan viimeisimmät neuvot ja trendit, hän lisää. Kello 12-15 lapsilla on myös mahdollisuus osallistua ongintaan erä- ja kalastusosastolla. -Onginnasta on tietenkin luvassa hienoja kalastusaiheisia palkintoja, Jarno lupaa.

Tapahtuman yhteydessä, lauantaina kello 11-18 Ruokapuodin edustalla on nähtävillä muutamien Tuurin Kyläkaupan Pohjanmaa Cupia kiertävien kilpailijoiden uisteluveneitä. Moninkertainen Pohjanmaa Cupin voittaja Toni Harju on kalastusosastolla esittelemässä omia huippupyytäviä TOHA-vaappujaan. Tonilta voi käydä kyselemässä paikkansa pitävät vinkit niin kuhan kuin hauenkin pyyntiin sekä koti- että mökkivesillä. Tapahtumassa voi osallistua myös arvontaan, jonka voittaja pääsee kisaveneen kyytiin kokeilemaan uistelua jonkin cupin jäljellä olevan kilpailun treeneihin sovittuna ajankohtana.

Vetouistelun Pohjanmaa Cupin avauskisa Alajärvellä lauantaina

Vetouistelun Tuurin Kyläkaupan Pohjanmaa cup käynnistyy Alajärvellä tulevana viikonloppuna, lauantaina 18.5.2019. Avauskisa on nimeltään Järviseudun Varaosa -uistelu. Kaudella 2019 cupiin kuuluu yhteensä kahdeksan osakilpailua ympäri Pohjanmaata ja vähän Hämeen puolellakin, sillä vetouistelun piirinmestaruus ratkaistaan Virtain Toisvedellä, Liedenpohjassa 29.6.2019. Tämän vuoden muut kisat käydään Evijärvellä, Vimpelissä, Lappajärvellä, Patanassa, Kuortaneella sekä Kuhalordi-kisa. Mainitsemisen arvoinen poi ntti Pohjanmaa Cupista on, että kaikista osakilpailuista saadut kalat menevät hyötykäyttöön eli ihmisten ravinnoksi.

Pohjanmaa Cup oli vuonna 2018 osallistujamäärältään Suomen kolmanneksi suosituin vetouistelucup. Tuleva kisakausi tulee varmasti olemaan ennätyksellisen kovatasoinen ja kilpailijamäärältään runsaslukuinen, koska tähtäimessä on SM-kisapaikka kotimaisemiin. Vuoden 2019 Pohjanmaa cupista pääsee nimittäin yhdeksän parasta venekuntaa ja joukkue edustamaan Pohjanmaata vuoden 2020 vetouistelun SM-kilpailuihin Lappajärvelle.

Nuorille oma miniuistelucup

Tänä vuonna alle 18-vuotiaille on oma Tuurin Kyläkaupan Mini Uistelu Cup. Venekuntaa kohden yksi alle 18-vuotias junioriuistelija voidaan nimetä cupiin osallistujaksi ja osakilpailun paras nuori saa yhden pisteen, toinen kaksi ja niin edelleen. Jos venekunnan kaikki kilpailijat ovat alle 18-vuotiaita, osallistumismaksu kilpailuihin ei peritä. Tuurin Kyläkaupan Mini Cupiin mukaan lasketaan kolmen osakilpailun pisteet ja pienimmän pistemäärän saanut juniori voittaa.

Lisätietoja cupista löytyy cupin kotisivuilta www.pohjanmaacup.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000