EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Keskustorilla järjestetään lauantaina 28.9.2019 koko päivän mittainen pöytäjääkiekkotapahtuma, johon kuuluu SM-tason rankingturnaus sekä matalan kynnyksen Kyläkauppa Cup. Tapahtuman järjestää Pöytäjääkiekkoseura Plästers ja paikalla on koko päivän ajan seuran edustajia opastamassa lajin saloihin ja esittelemässä toimintaa.

Päivän avaa aamukymmeneltä Suomen Pöytäjääkiekkoliiton virallinen rankingturnaus, joka on samalla ensi kesän EM-kisojen karsintaosakilpailu. Turnaus on Suomen Pöytäjääkiekkoliiton (SPJKL) alainen ja on kauden seitsemän EM-karsintaturnauksen avaustapahtuma. Ranking-turnaus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Rankingturnausta pelataan noin klo 15 asti. Tämän jälkeen parhaat pelaavat vielä pudotuspelit, jotka päättyvät noin klo 18. Turnauksessa pelataan kaikille avoimen sarjan lisäksi myös naisten sarja kello 15 alkaen. Tämän lisäksi palkitaan parhaiten sijoittuneet veteraanit (syntyneet 1980 tai ennen) ja juniorit (syntyneet 2002 tai jälkeen).

Paikalle odotetaan useita maajoukkuepelaajia, jotka ovat perinteisesti taistelleet mitaleista kansainvälisissä arvokisoissa. Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan maailman parasta pöytäjääkiekkoa Tuurissa.

Matalan kynnyksen miniturnaus Kyläkauppa Cup

Kyläkauppa Cup on kokemattomammille pelaajille suunnattu lyhyempi turnaus, johon on "ammattipelaajilta" pääsy kielletty. Tässä sarjassa olohuoneen mestarit voivat siis ottaa toisistaan mittaa ja ratkaista kenellä on temput ja pelikuviot parhaiten hallussa. Turnaus alkaa klo 15 ja alkusarja kestää noin tunnin, jonka jälkeen menestyneimmät ratkaisevat vielä mestarin pudotuspelien kautta. Kyläkauppa Cupin voittaja saa omakseen uuden Stiga High Speed pelin, ja myös muut osallistujat saavat mukaansa pienen tuotepalkinnon.

Kyläkauppa Cup on kaikille maksuton, ja SPJKL:n turnaus on maksuton ensikertalaisille. Muiden osalta maksut sekä muut lisätiedot turnauksesta ovat luettavissa sivulta www.poytajaakiekko.fi. Turnauksissa on osallistujakiintiö, joten paikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla Kyläkauppa Cupiin paikan päällä lauantaina 28.9. klo 14.30 mennessä ja muiden turnausten osalta 26.9. mennessä osoitteeseen tuuri.ranking@gmail.com

Hauska harrastus

Pöytäjääkiekko on hauska harrastus ja vakava urheilulaji - kansainvälinen kilpailutoiminta alkoi jo 1980-luvulla. Pelivälineenä on kaikille tuttu Stiga Playoff-jääkiekkopeli, jota on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Pöytäjääkiekko on kaikkien suomalaisten tuntema ajanviete, jossa SM-tasolla kilpailee aktiivisesti noin 150 pelaajaa.

Suomen Pöytäjääkiekkoliiton näkyvintä toimintaa ovat ranking-turnaukset. Kauden aikana pelataan 7 ranking-turnausta, joista yksi on Suomen mestaruuskilpailut. Turnausten perusteella muodostetaan ranking, jonka pohjalta jaetaan paikat arvokisoihin: parillisina vuosina EM-kisoihin, parittomina MM-kisoihin.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000