EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan kampaamossa, Hius ja Kauneus Ateljeessa vietetään Nioxin Open Dayta lauantaina 19.10.2019 klo 11 – 16. Tapahtumapäivänä on mahdollista tutkituttaa oma hiuspohja Nioscope -kameralla maksutta ja ilman ajanvarausta. Analyysin jälkeen asiakkaat saavat suositukset hiuspohjalle parhaiten sopiviin täsmätuotteisiin.

Parturi-kampaaja Satu Hautoniemi sekä Elina Siirilä Kyläkaupan kosmetiikkaosastolta ovat koulutettuja Wella Nioxin Expertejä ja tekevät hiuspohja-analyysejä Nioscope -kameralla. - Analyysiin voi tulla saadakseen parhaat mahdolliset tuotteet omalle hiuspohjalle tai vaikka ihan vaan mielenkiinnosta päänahan kuntoa kohtaan, kertoo Satu Hautoniemi. Sekä analyysi että tuotteet sopivat niin naisille kuin miehillekin. – Koulutus on antanut meille parhaat mahdolliset työkalut hiusten ja hiuspohjan ongelmien ratkaisuun sekä lisäksi kattavaa tuotetietoutta, Satu kertoo. Opittua tietotaitoa pidetään koko ajan yllä syventävillä jatkokoulutuksilla.

Kattavaa hoitoa hiuspohjalle

Kuten iho, myös hiuspohja vaatii huomiota ja hoitoa – näin syksyllä erityisesti kesäauringon polttamat hiukset ja hiuspohja. Nioxinin innovatiivinen, ihonhoidosta vaikutteita saanut lähestymistapa hiusten ongelmiin on suunniteltu vahvistamaan, ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia aina hiuspohjasta lähtien. -Hiuspohjassa voi olla monenlaisia ongelmia: rasvoittuminen, hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten ohentuminen tai hilseily. Nioxin mikrokamera-analyysin avulla erotamme hiuspohjan ongelmat ja pystymme tarjoamaan niihin apua kohdistetusti, kertoo Satu Hautoniemi. -Säännöllisen koulutuksen ja kamera-analyysin myötä osaamme auttaa asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa ja räätälöidä tuotteen kullekin sopivaksi.

Uutuustuote hilseongelmiin

Satu ja Elina esittelevät tapahtumassa myös Nioxinin uusinta kittiä, Scalp Recoverya. -Se on kuuriluotoinen ja suunniteltu torjumaan hilsettä ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, kertoo Satu. – Sen käyttö lieventää hilseilyn oireita, kuten kutinaa ja hiuspohjan hilseilyä ja tekee hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät. Se myös auttaa palauttamaan hiuspohjan luonnollisen tasapainon ja virkistää hiuspohjaa.

Kyläkaupan Hius ja Kauneus Ateljee tarjoaa apua erilaisiin hiusongelmiin myös muista tuotesarjoista. -Meille on tullut juuri myyntiin esimerkiksi Sebastian Dark Oil-tuotteet, vinkkaa Satu. -Ne on tarkoitettu huonokuntoisille hiuksille, antavat kiiltoa ja pienen rakenteen, eivätkä latista hiuksia.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000