EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Hair & Beauty Spa järjestää nyt seitsemättä vuotta pehmolelukeräyksen Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. – Kyläkauppa on ollut yhteistyökumppanimme keräyksessä jo kahtena vuonna ja tänä vuonnakin yhteistyö jatkuu, kertovat Hair & Beauty Span kauneushoitolayrittäjä Pirjo Syrjälä ja parturikampaamoyrittäjä Laura Lähdesmäki. -Kyläkauppa on jälleen keräyksessä innokkaasti mukana, vahvistaa kyläkauppias Vesa Keskinen. – Lapset ovat lähellä sydäntäni, joten tällaisessa tempauksessa on ilo olla mukana.

Viime vuonna keräyksellä saatiin 2480 pehmolelua, joista arviolta yli 300 kappaletta pelkästään Kyläkaupan keräyspisteen kautta. Mukana keräyksessä oli yksityisten ihmisten lisäksi myös 84 yritystä. Tavoitteena on tänä vuonna pistää vieläkin paremmaksi ja järjestäjien toiveena olisi, että mahdollisimman moni lähtisi mukaan.

Turvaa ja lohtua pienille potilaille

Seinäjoella keräysaika on 11.11.-7.12.2019 ja Tuurissa Kyläkaupalla 11.11.-6.12.2019. Tarkoituksena on kerätä kaikenlaisia uusia pehmoleluja lapsille Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Sairaalaan tullessa lasta usein pelottaa ja hän kaipaa turvaa sekä lohtua. Turvaa voi hakea esimerkiksi lelusta, ja pehmolelu voi tulla hyvinkin tärkeäksi näissä tilanteissa. Ideana on, että lapset saavat ottaa tämän tärkeäksi tulleen pehmolelun kotiin sairaalasta päästessään. Tästä jää toivottavasti lapselle hyvä muisto sairaalassaolosta.

-Ajatuksena on, että asiakkaat ostavat Kyläkaupalta pehmolelun ja vievät sen Kyläkaupan Infon läheisyydessä olevaan keräyslaatikkoon lahjoitettavaksi lastenosastolle. Lahjoitus on näin mahdollisimman helppoa, jos Seinäjoelle ei ole asiaa. Moni haluaa osallistua keräykseen hieman kauempaakin, kertoo Pirjo Syrjälä. Pehmolelut toimitetaan lastenosastolle vielä ennen joulua ja viedään näin lapsille hyvää mieltä.

Keräykseen voivat osallistua niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt. -Nyt kaikki innolla mukaan keräykseen ja lahjoittamaan lapsille iloa. Haasta vaikka työkaverisikin mukaan - kerätkää työpaikalla oma pussillinen pehmoleluja ja toimittakaa ne Kyläkauppaan tai Seinäjoelle, vinkkaavat Pirjo Syrjälä, Laura Lähdesmäki ja Vesa Keskinen.

Ohjeet keräykseen osallistumiseen:

•Pehmolelujen pitää olla UUSIA ja pesunkestäviä (ei vanhoja tartuntavaaran takia). Itsetehdytkin käyvät, jos ne ovat uusia, pestäviä ja turvallisia eivätkä sisällä irtoavia osia. Ohjeet on saatu lastenosastolta.

•Vapaavalintaisen pehmolelun (tai useamman) voi ostaa mistä kaupasta tahansa. Hinnallakaan ei ole väliä.

•Tuo pehmolelu tai pehmolelut Kyläkaupan Infon lähellä olevaan keräyslaatikkoon 11.11.-6.12.2019 tai Hair & Beauty Spahan Seinäjoelle 11.11.-7.12.2019.

•Keräykseen voivat osallistua niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt.

Lisätietoa keräyksestä saa Hair & Beauty Spa:n Facebookista, tapahtumasivulta ”Pehmolelukeräys Lastenosastolle/Seinäjoki2019 tai www.tuuri.fi. Tiedustelut sähköpostilla info@hbspa.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000