EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa järjestää suositut ja odotetut Digimarkkinat tulevana viikonloppuna jo kuudetta kertaa. Perjantaina ja lauantaina 8.-9.11.2019 on luvassa jälleen tarjouksia viihde-elektroniikan ja kodintekniikan osastoilla sekä musiikki-, elokuva- ja peliosastoilla. Isänpäivän kynnyksellä järjestettävä tapahtuma on erinomainen tilaisuus hankkia lahjoja pelaamista tai tekniikkaa rakastavalle isälle tai vaikka pukinkonttiin.

Lisäksi perjantaina ja lauantaina on erityisen hurjia tuntitarjouksia tasatunnein, perjantaina klo 11-17 ja lauantaina klo 10-16. Tuntitarjoukset on julkaistu tässä lehdessä ja Kyläkaupan nettisivuilla. Digimarkkinoiden aikana paikalla on myös useita esittelijöitä auttamassa tuotevalinnoissa ja kertomassa uutuustuotteista.

Digimarkkinoiden poistonurkassa on mahdollista tehdä hyviä löytöjä. -Myynnissä on yksittäiskappaleita palautuneista, avatuista, demokäytössä olleista tai pakkausvaurioisista tuotteista. Tuotteet eivät välttämättä ole täysin priimakuntoisia, mutta niillä kaikilla on normaali valmistajan myöntämä takuu, kertoo Jouni Ukkonen Kyläkaupan viihde-elektroniikan osastolta.

Testaa virtuaalipelaamista

Seinäjoelta kotoisin oleva VIRE Entertainment esittelee virtuaalipelaamista peliosastolla la 9.11. klo 11-16. VIRE Entertainment on erikoistunut virtuaalipelaamisen eri osa-alueisiin vahvalla ammattitaidolla ja tuo Kyläkaupalle kolme virtuaalipelipistettä. Testattavana muun muassa suosittu Beat Saber -peli, jossa valomiekoilla rikotaan kuutioita musiikin tahtiin. Space Pirate Trainerissa pääset näyttämään taitojasi taistelussa droideja vastaan. Lisäksi ajopisteellä pääset kokemaan kilpa-ajon hurmaa huippuluokan ajopelissä Project Cars 2.

Virtuaalitodellisuus eli VR lisää pelaamiseen jännitystä, tuo mukaan liikettä ja saa pelaajan eläytymään pelien tapahtumiin aivan uudella tavalla. VR-kokemuksen lisäksi osastolla pääsee myös pelailemaan PS4-demokoneilla sekä fiilistelemään vanhoja suosikkipelejä retrokonsoleilla, kuten PlayStation Classicilla ja Nintendo Classic Mini NESillä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000