EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa avaa huikean joulunavauksensa alkajaisiksi torstaina 14.11.2019 hartaasti odotetun sisäseikkailupuiston, joka on saanut nimekseen Kyläkaupan Riemu Park. Se on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto, yli 3000 m² palvelukokonaisuus, joka pitää sisällään sisäseikkailupuiston oheispalveluineen: hampurilaispaikat, kahvilat, ravintolat, kabinetit ja vessat. Riemu Park on tarkoitettu alle 13-vuotiaille leikkijöille. -Haluan tarjota Kyläkaupassa vieraileville lapsiperheille uuden palvelun, jossa viihdytään liikunnan ja leikkien parissa koko vuoden ympäri, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen, itsekin kahden lapsen isä. – Tällaista on toivottu paljon ja minulla on ilo saada toteuttaa tämäkin asiakkaiden toive.

Riemu Parkin ovet avataan ensimmäisen kerran torstaina 14.11. kello 10. Sisäänkäynti sisäleikkipuistoon tapahtuu Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin yhteydessä olevan Vesa’s Cafen kabinetin kautta, Spice Icen vierestä. Avajaispäivänä Kyläkaupan iki-ihana Tuula on paikalla Riemu Parkissa kello 12-18 tapaamassa lapsia mehutarjoilun merkeissä.

Iloa ja riemua säällä kuin säällä

Riemu Parkissa sade tai paukkupakkanen ei haittaa, siellä leikitään ja liikutaan riemulla säästä riippumatta. Leikkimään voi toki rientää hyvällä säälläkin, mutta mikäpä sen hauskempaa kurjan ilman yllättäessä kuin viettää päivä Kyläkaupalla: ostosreissu, ruokailu Kyläkaupan ravintolapalveluissa ja iloinen leikki Riemu Parkissa. –Kyläkauppa on hyvä paikka viettää laatuaikaa perheen kesken, vinkkaa Vesa.

Riemu Park on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia – siellä voi touhuta siis vaikka aamusta iltaan. Seikkailupuiston säännöt kuitenkin edellyttävät, että siellä leikkivillä lapsilla on aina mukanaan heistä vastuussa oleva aikuinen. Säännöt ovat Riemu Parkissa nähtävillä ja aikuisten tehtävänä on kertoa niistä lapsilleen. -Pyydämme kaikkia huomioimaan nämä yhteiset ohjeet, niitä noudattamalla saadaan kaiken kokoisille ja ikäisille leikkijöille mahdollisimman mukava kokemus joka kerralla, toivoo Vesa Keskinen. -Riemu Parkissa leikkiminen on vauhdikas ja iloinen elämys, mutta haluamme sen olevan myös turvallinen.

Monipuolista tekemistä ja liikuntaa

Riemu Park on jokaisen leikki-ikäisen unelma. Se tarjoaa lapsille seikkailupuiston täydeltä puuhaa: useita erilaisia liukumäkiä, trampoliineja, moninpelikenttä, pallokanuunat, pallomeri, verkkoja, putkia ja erilaisia siltoja kiipeiltäväksi, erillinen kiipeilyseinä ja paljon muuta. Taaperoille on oma leikkialueensa ja taitojaan voi koettaa myös erilaisten sähköisten pelien parissa. -Vielä pitää odotella viikko, mutta Riemu Park on varmasti kaiken odotuksen arvoinen, hymyilee kyläkauppias Keskinen.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000