EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Pikkujoulukausi on alkamassa ja moni miettii jo kuumeisesti, miten pukeutua, laittaa hiukset ja meikata. Käynti Kyläkaupassa saattaa ratkaista monia näistä pulmista. -Juhlakampauksia voi vähällä vaivalla tehdä kotona itsekin, kunhan käytössä on kunnon tuotteet, vinkkaa Kyläkaupan Hius ja Kauneus Ateljeen parturi-kampaaja Satu Hautoniemi. -Esimerkiksi pitkiin hiuksiin voi tehdä yksinkertaisen, mutta näyttävän kampauksen käyttämällä vain muutamia glitterpinnejä, hän kertoo. -Ensin tehdään hiuksiin suoristusraudalla kiharat, alle tietenkin hyvä lämpösuojat hiusta suojaamaan. Kiharat kammataan auki, asetellaan toiselle puolelle päätä, kiinnitetään pinneillä ja viimeistellään, näyttää Satu. -Helppoa ja nopeaa! Myös isot ja näyttävät kiharakampaukset saa tehtyä itse helposti. -Lämpörullat hiuksiin, kammataan jälleen kiharat auki, näyttävä hiuskoriste ja viimeistely, se on siinä, muuta ei tarvita, Satu kuvailee.

Kotioloissa juhlakampausten teossa pärjää hyvin vain kolmella tuotteella. -Itse suosittelen suoristusraudan alle Wellan Sebastian Shine Define lakkaa, viimeistelyyn Sebastian Dark Oil kiiltosuihketta ja Eimi Mistify Me lakkaa, Satu Hautoniemi vinkkaa. -Näillä kampaukset onnistuvat kotonakin hienosti. Juhlakampauksissa näkyy rento ja 70-80-luku, mutta lettikampaus sopii juhlaan edelleen. Kimalteet, glitter ja kiiltosuihkeet tuovat myös kasarifiilistä kampauksiin.

Tämän hetken kuumin hiustrendi on hiusasusteet. Ne sopivat sekä lyhyisiin että pitkiin hiuksiin, kiharakampauksiin tai suorille hiuksille. Hiuskoruja voi käyttää laidasta laitaan: pinnejä, solkia, donitseja, hiuspantoja, kukkakoristeita – ihan mikä vain itsestä hyvältä tuntuu. Hiusasusteet ovat helppo tapa muuttaa kampaus hetkessä arkisesta upeaksi. -Kyläkaupan valikoimissa hiusasusteita on esimerkiksi Iberolta ja Lucky Lookilta, kertoo Satu.

Juhlakauden meikit IsaDoralta

Kimallus, hohde, glitterit ja paljetit kuuluvat myös juhlakauden meikkiin. IsaDoran uusi meikkikokoelma Sparkling Nights vie juhlatunnelmaan kimmeltävillä, kullanhohtoisilla sävyillä ja ylellisen näköisillä kullanvärisillä pakkauksilla. IsaDoran uuteen kokoelmaan voi tutustua Kyläkaupalla IsaDora-asiantuntija Saija Koskelan opastuksella perjantaina 15.11. klo 12-19 sekä lauantaina 16.11. klo 9-15. Asiantuntijan opastuksella on hyvä myös päivittää meikkipussin sisältö juuri itselle sopivilla tuotteilla.

IsaDora on ruotsalainen kosmetiikkamerkki, joka tunnetaan korkealuokkaisista, mutta silti edullisista meikkituotteista. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille, sillä ne ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. IsaDora tarjoaa kattavan meikkivalikoiman niin silmille, kasvoille, huulille kuin kynsillekin. Valikoimaan kuuluu myös laadukkaita tarvikkeita.

Juhlavaatevalikoima parhaimmillaan

Kun kampaus ja meikki ovat hallussa, on aika ajatella pukeutumista. Kyläkaupan valikoimat ovat nyt pikkujouluja ajatellen parhaimmillaan, joten pukeutumisen osastoilta on helppo hankkia asut kauden juhliin tyylistä riippumatta – myös miehille. Kyläkaupan asiantuntevat ja koulutetut myyjät auttavat mielellään asukokonaisuuksien valinnassa, olipa kyseessä sitten vaatteiden, korujen, alusasujen, laukkujen, kravattien tai vaikkapa kenkien hankinta.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000