EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kauppakadulla sijaitsevan Kyläkaupan matkamuistot ja kuvat -liikkeen yhteydessä toimii Suomen upein ainoastaan silkkikukkiin ja tekokasveihin erikoistunut kukkakauppa. Kukkakaupassa ei siis myydä lainkaan eläviä kasveja, vaan uskomattoman aidon näköisiä silkkikukkia ja viherkasveja. - Moni luulee tulevansa tavalliseen kukkakauppaan ja kysyy hoito-ohjeita kukille. Hämmästys on suuri, kun kukat eivät olekaan oikeita, myymälän henkilökunta kertoo.

Silkkikukkatrendi on suuressa suosiossa ympäri maailman. Tekokasvit eivät ole enää keinotekoisen näköisiä kuten aiemmin. Silkkikukkia käytetään sisustuksessa kausien tai omien mieltymysten mukaan - ei siis ole tarkoitus, että sama kesäkukka-asetelma on esillä vuoden ympäri. Tällä hetkellä kauden suosikkeja ovat näyttävät ja kestävät joulukukat ja -asetelmat. Kauniit kukka- ja koristeasetelmat toimivat myös mieluisina ja helppohoitoisina lahjoina eri tilanteissa.

Myymälästä voi myös valita kukkia, vähän kuten irtokarkkeja, jos haluaa tehdä itse kukka-asetelmia, kransseja tai kimppuja. Asetelmien teossa tekokukat ovat erittäin monikäyttöisiä, sillä ne ovat helposti muotoiltavissa ja uudelleen käytettävissä. Niitä voi myös käyttää yhdessä elävien kasvien kanssa.

Silkkikukkien erikoisliikkeessä on luvassa lauantaina 16.11. kukka-asetelmien tekoa näytösluonteisesti tasatunnein klo 10-18. Päivän aikana voi osallistua myös arvontaan.

Allergiaystävälliset kukat

Silkkikasvit sopivat moneen tilanteeseen, jossa elävä kasvi voisi aiheuttaa päänvaivaa. Niillä on helppo luoda allergiaystävällisesti viihtyisyyttä kotiin. Allergiat kasveja ja multaa kohtaan ovat lisääntyneet, mutta tekokasvien kanssa siitä ei tarvitse huolehtia. Esimerkiksi joulun aikaan monissa aidoissa kukissa on vahva tuoksu ja ne ovat allergisoivia – tekokukkien kanssa sitä ongelmaa ei ole. Silkkikukka ei kaipaa säännöllistä hoitoa, joten se on myös helppo valinta kiireiseen elämänrytmiin.

Monipuolinen shop Kauppakadulla

Kyläkaupan matkamuistot ja kuvat -liike myy matkamuistoja ja muita vain Kyläkaupasta saatavia tuotteita. Monipuolisesta valikoimasta on helppo hankkia perheelle ja ystäville tuliaisiksi pieni pala Tuuria Kyläkauppa-tuotteiden muodossa. Kyläkaupan omien tuotteiden valikoimaan kuuluu muun muassa laaja makeistuoteperhe sekä supersuositut kahvit.

Lisäksi liikkeen palveluja ovat valokuvien valmistus sekä erilaisten kuvatuotteiden myynti. Valokuvat voi tilata myymälästä tai osoitteesta www.tuuri.fujikuvat.fi. Myymälän hyvistä kuvapalveluista voidaan mainita esimerkiksi viralliset passikuvat, jotka voi käydä otattamassa ilman ajanvarausta. Passi- sekä henkilökorttikuvat myös lähetetään myymälästä suoraan lupahallintoon.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000