EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Ei ole sattumaa, että Kyläkaupasta on kehittynyt maailman ainutlaatuisin tavaratalo. Se ei ole kehittynyt itsestään tavallisesta pienen kylän sekatavarakaupasta nykyisenlaiseksi. Sitä on kehitetty Kyläkaupasta matkailunähtävyydeksi matemaattisella uhkarohkeudella, positiivisella suuruudenhulluudella, palavalla intohimolla ja ennen kaikkea järkkymättömällä uskolla, periksiantamatonta työtä unohtamatta, ehtymätön innovatiivisuus kaiken katalysaattorina jo yli neljännesvuosisadan. Me kyläkauppalaiset emme ole tehneet tätä yksin. Meillä on ollut koko ajan mukanamme perheemme, läheisemme, asiakkaamme, tavarantoimittajamme, sidosryhmämme...onnistunut kokonaisuus on meidän yhteistä ansiotamme. Kiitos kaikille!

Yksi meille kaikille tärkeä osa-alue on lapset ja heidän viihtymisensä. Voinkin jo tässä kohtaa kertoa, että Kyläkauppa on nyt Suomen lapsiystävällisin tavaratalo - ja sillä osa-alueella entisestään kehittyvä.

Onnellisena kerroin viikko sitten etukäteen, että Kyläkauppaan avautuu Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto. Haluan tässä hieman valaista idean syntymää. Olin viime vuoden keväänä Seinäjoen HopLop-sisäseikkailupuistossa vaimoni ja lasteni kanssa viettämässä aikaa. Lapsillamme oli siellä todella kivaa. Ja toki minulla ja puolisollanikin lapsiemme riemusta nauttien. Halusin jotain vastaavaa kivaa myös Kyläkauppaan. Minulle jäi kaikesta niin hyvä mieli. Kun kuuntelin muita vanhempia, niin ymmärsin, mikä yksi elementti minun tulisi poistaa, että lapsiperheille olisi varmasti mukavampaa viettää aikaa sisäseikkailupuistossa Kyläkaupassa kuin missään muualla. Vastaus oli hyvin yksinkertainen: pääsylipun 18 euron hinta. Ymmärsin välittömästi, että jokaiselle perheelliselle oli mieluisampaa tuoda lapsensa viihtymään paikkaan, jossa he saisivat vapaasti ja kiireettömästi nauttia ajasta ja paikan antimista lastensa kanssa. Ymmärsin, että Kyläkaupalla on jo valmiina kaikki tarvittavat palvelut. Vain sisäseikkailupuisto puuttui näiden palvelujen vierestä. Idea Suomen suurimmasta sisäseikkailupuistosta oli syntynyt.

Kyläkaupan Riemu Park avautuu torstaina 14.11.2019. Se on ylivoimaisesti Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto, yli 3000 m²:n palvelukokonaisuus, joka pitää sisällään sisäseikkailupuiston oheispalveluineen: hampurilaispaikat, kahvilat, ravintolat, kabinetit ja vessat. Riemu Park on tarkoitettu alle 13-vuotiaille leikkijöille. Haluan tarjota Kyläkaupassa vieraileville lapsiperheille täysin uuden palvelun, jossa viihdytään liikunnan ja leikkien parissa koko vuoden ympäri. Tällaista on toivottu paljon, mutta on toki hieman epäilty ilmaisen sisäseikkailupuiston toteutumismahdollisuutta. Nyt minulla on kuitenkin ilo tehdä lapsiperheiden toiveista totta. Riemu Parkissa sade tai paukkupakkanen ei haittaa, siellä leikitään ja liikutaan riemulla säästä riippumatta. Leikkimään voi toki rientää hyvällä säälläkin, mutta mikäpä sen hauskempaa kurjan ilman yllättäessä kuin viettää päivä Kyläkaupalla: ostosreissu, ruokailu Kyläkaupan ravintolapalveluissa ja iloinen leikki Riemu Parkissa. Kyläkauppa on paras paikka viettää laatuaikaa perheen kesken. Parempaa ei ole! Riemu Park on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia – siellä voi touhuta siis vaikka aamusta iltaan. Seikkailupuiston säännöt kuitenkin edellyttävät, että siellä leikkivillä lapsilla on aina mukanaan heistä vastuussa oleva aikuinen. Säännöt ovat Riemu Parkissa nähtävillä ja aikuisten tehtävänä on kertoa niistä lapsilleen. Pyydän kaikkia huomioimaan nämä yhteiset ohjeet, niitä noudattamalla saadaan kaiken kokoisille ja ikäisille leikkijöille mahdollisimman mukava kokemus joka vierailulla. Riemu Parkissa leikkiminen on vauhdikas ja iloinen elämys, mutta haluamme sen olevan myös kaikille täysin turvallinen.

Riemu Park on jokaisen leikki-ikäisen unelma- täydeltä puuhaa: useita erilaisia liukumäkiä, trampoliineja, moninpelikenttä, pallokanuunat, pallomeri, verkkoja, putkia ja erilaisia siltoja kiipeiltäväksi, erillinen kiipeilyseinä ja paljon muuta. Riemu Park varmasti on kaikkien odotuksen arvoinen ja toteuttaa kaikkien toiveet.

Kuinka moni muistaa tämän ainutlaatuisuuden: Suomen suurin Muumi –leikkipuisto on käytössä ilmaiseksi

Suomen suurin Muumi –leikkipuisto avattiin Kyläkaupan piha-alueelle jo kesällä 2015. Se on aina avoinna ja kaikkien käytössä ilmaiseksi. Muumipuiston satumaisessa tunnelmassa leikkejä riittää vaikka koko päiväksi, niin isommille kuin pienemmillekin leikkijöille. Aidattu leikkipuisto on turvallinen keidas vilkkaan kauppakylän sydämessä.

Tässä vaiheessa haluan paljastaa teille, että haluan tarjota ensi kesänä jo neljännentoista kerran Miljoona Tivolin Ilmaiseksi alle 13-vuotiaille lapsille. Miljoona Tivoli on nostalginen yli 130 vanha tivoli Sariola kaikkine laitteineen. Päivärannekkeen hinta 32 euroa.

Että tämä kirjoitukseni ei olisi pelkästään faktatekstiä, niin käännän sen tässä vaiheessa mainokseksi: leikkaa tämän lehden etusivulla oleva kuponki ja hae Kyläkaupan Infosta vuoden 2019 loppuun mennessä lahjakorttivihko, joka sisältää 52 kappaletta 32 euron arvoisia Miljoona Tivoli -päivälahjakorttiin oikeuttavia lahjakortteja. Tämä kuulostaa uskomattomalta tarjoukselta, mutta se on totta! 52 x 32 euroa on 1664 euroa.

Lopuksi haluaisin sanoa, että isänä tiedän lasten kanssa reissaamisen olevan kallista. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla: ikimuistoinen perheloma Tuurissa on ratkaisu monen perheen ongelmaan. Suomen suurin tavaratalo, Kyläkauppa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa aivan pikkurahalla, useita aktiviteetteja jopa täysin ilmaiseksI.

Vesa Keskinen

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000