EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurissa vietetään joulunavausta tänä vuonna peräti neljä päivää, 14.-17.11.2019. Joulunavaus huipentuu lauantaina 16.11.2019, jolloin Kyläkaupalla saadaan nauttia tapahtumista koko päivän. Joulunavauslauantai käynnistyy vauhdilla kello 12, kun Keskustorilla alkaa huippusuositun tubettajan Pinkku Pinskun Meet & Greet. Noin 2 tuntia kestävässä tapahtumassa faneilla on mahdollisuus tavata Pinkku Pinsku kasvokkain, jutella ja ottaa yhteiskuvia.

Meet & Greetin jälkeen Keskustorin valtaa upeaääninen artisti Ilta, joka esiintyy klo 14 ja klo 16. Ilta tunnelmoi Keskustorilla kahteen otteeseen klo 14 ja klo 16. Luvassa on jouluisia tunnelman tuojia, hänen omia kappaleitaan sekä tulkintoja muiden kappaleista.

Huipennuksena upea ja odotettu ilotulitus

Päivän kääntyessä illaksi ohjelma siirtyy Kyläkaupan etupihalle, punaisen sisäänkäynnin ja OnnenKengän välissä olevalle alueelle. Etupihalla on tarjolla herkullisia pipareita sekä Marlin glögiä kello 15-18.

Joulunavauksessa on tietenkin paikalla itse Joulupukki, jonka poro parkkeerataan jo klo 15 Tavarapuodin pihaan, jossa sitä voi käydä ihastelemassa aina klo 17 saakka. Joulupukki itse on tavattavissa noin kello 17 alkaen. Joulupukin apulaiset, Kyläkaupan tonttutytöt ovat myös paikalla ja maistattavat punaisen sisäänkäynnin edessä Fazerin joulukarkkeja 15.30-18.00.

Ulkolavalla ihastuttaa kello 17.30 kahden sirkusammattilaisen muodostama akrobatiapari Duo Saras. Heidän valotanssinsa on unohtumaton ja näyttävä esitys, joka on parhaimmillaan juuri joulunavauksen iltahämärässä.

Kyläkaupan joulu alkaa virallisesti kello 18.00, kun kyläkauppias Vesa Keskinen lausuu tervetulosanat. Kyläkauppiaan jälkeen kaupunginjohtaja Pekka Ala-Mäenpää tuo joulunavaukseen Alavuden kaupungin tervehdyksen. Puheiden jälkeen tapahtuman päättää odotettu ja upea ilotulitus, jonka arvioitu alkamisajankohta on hieman klo 18 jälkeen. Ilotulituksen toteutuksesta vastaa Suomen Ilotulitus.

Suomen halvinta polttoainetta myydään torstaina 14.11.2019

Kyläkauppias Vesa Keskinen toteuttaa joulunavauksen kunniaksi lupauksensa myydä polttoainetta Suomen halvimpaan hintaan eli laadusta riippumatta 52 senttiä litralta. Tarjous on voimassa Kyläkaupan Bensa-aseman neljässä automaatissa tänään torstaina 14.11.2019 seitsemän tunnin ajan eli kello 17-00. Polttoainetta saa tankata vain henkilö- tai pakettiautojen, moottoripyörien tai vastaavien sekä asuntoautojen tankkiin, mutta ei kanistereihin, säiliöihin, säiliöautoihin tai muihin vastaaviin. -Kyläkaupan alueella on tarjouksen voimassaolon ajan poikkeavat liikennejärjestelyt sekä liikenteenohjaus, kertoo Vesa Keskinen.

Lisäetuna kaikille torstaina 14.11.2019 Kyläkaupan Bensa-asemalla tankanneille on luvassa polttoainekuittia vastaan -52% alennus Ähtäri Panda & Zoo -lipuista. Etu on voimassa Ähtäri Zoossa 14.-17.11.2019.

Tankkaus 2019

Kyläkaupalla on 14.11.2019 bensatarjouksen ajan poikkeavat liikennejärjestelyt ja liikenteenohjaus.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000