EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto, Kyläkaupan Riemu Park on nyt ollut avoinna kaksi viikkoa ja vastaanotto on ollut hyvä. Pieniä seikkailijoita on riittänyt aamusta iltaan niin arkisin kuin viikonloppuisin. Viime aikojen sateiset säät eivät ole houkutelleet ulkoleikkeihin ja Riemu Park on ollut tervetullut vaihtoehto kuralle ja pimeydelle – siellä voi leikkiä ja touhuta, olipa sää mikä hyvänsä.

Alle 13-vuotiaille tarkoitettu Riemu Park on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia – siellä voi touhuta siis vaikka aamusta iltaan. Seikkailupuiston säännöt kuitenkin edellyttävät, että siellä leikkivillä lapsilla on aina mukanaan heistä vastuussa oleva aikuinen. Säännöt ovat Riemu Parkissa nähtävillä ja aikuisten tehtävänä on kertoa niistä lapsilleen. -Pyydämme kaikkia huomioimaan nämä yhteiset ohjeet, niitä noudattamalla saadaan kaiken kokoisille ja ikäisille leikkijöille mahdollisimman mukava kokemus joka kerralla, toivoo kyläkauppias Vesa Keskinen. -Riemu Parkissa leikkiminen on vauhdikas ja iloinen elämys, mutta haluamme sen olevan myös turvallinen.

Kyläkaupan joulunalusaika on täynnä tapahtumia lapsille

Riemu Parkin sekä Tavarapuodissa lapsia viihdyttävän AKU PARKin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa alkavana joulunaikana perheen pienimmille paljon erilaista tekemistä ja mukavia esityksiä. Esimerkiksi tulevana lauantaina 30.11. Kyläkaupan Keskustorilla esiintyy taikuri Aatu Itkonen. Hänen mukaansatempaavista taikaesityksistään saadaan nauttia kello 13 ja 15.

Joulukiireistään huolimatta myös joulupukki ja tontut vierailevat viikonloppuisin Kyläkaupalla lasten ilona. Joulupukki on tavattavissa Keskustorilla lauantaina 30.11.2019 klo 13-17. Tonttutytöt leikittävät lapsia lauantaina ja sunnuntaina 30.11.-1.12. kello 13-17. Jokaisena lauantaina jouluun asti Keskustorilla kello 13-17 on paikalla myös prinsessa tekemässä lapsille kasvomaalauksia.

Itsenäisyyspäivänä joulupukki on luvannut myös esitellä taikurin taitojaan – Keskustorin lavalla nähdään joulupukin taikashow kello 13 ja 15. Esitystensä jälkeen joulupukki kuuntelee lasten lahjatoiveita. Seuraavana päivänä, 7.12.2019, Kyläkaupalla vierailee Late Lammas ja lauantaista alkaen Kyläkaupan piha-alueella lämmitetyssä teltassa asiakkaita viihdyttää Sirkus Tähti 7.-17.12.2019. Tapahtumat jatkuvat joululoman aikanakin, esimerkiksi 28.12.2019 Ryhmä Haun Kaja-pentu saapuu Kyläkaupalle tapaamaan fanejaan.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000