EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Varma merkki lähestyvästä joulusta on Kyläkaupan joulukukkamyynti, joka alkaa torstaina 5.12.2019 Kauppakadulla. Joulukukkien ostaminen Kyläkaupasta on erittäin helppoa, sillä joulukukkamyynnissä asiakkaita palvelee oma kassa, mikä mahdollistaa asioinnin nopean sujumisen. Joulukukkamyynti palvelee aatonaattoon 23.12. saakka joka päivä klo 9-21.

Joulukukkamyynnin runsaissa valikoimissa ovat muun muassa Kokon Puutarhan laadukkaat kotimaiset asetelmat sekä kotimaiset joulutähdet, hyasintit ja amaryllikset. Myynnissä on myös paljon jouluistutuksia. Kaikki ostetut kukat pakataan asianmukaisesti kuljetusta varten ja Kyläkaupan kukkamyynnissä paketointi sisältyy aina tuotteen hintaan.

Kauniilla joulukukilla voit tuoda joulun tunnelman kotiin tai piristää läheisiäsi. Joulukukat ovat osa suomalaista jouluperinnettä - esimerkiksi joulutähteä on myyty Suomessa jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Joulutähtien lisäksi kotien vakiosuosikkeja ovat amaryllikset, hyasintit ja atsaleat sekä erilaiset asetelmat.

Kokon Puutarhan kotimaiset asetelmat

Kokon Puutarha Äänekoskelta toimittaa Kyläkauppaan laajan valikoiman erilaisia kauniita jouluasetelmia. Juhlavaan koriin tai ruukkuun istutetaan usein monia eri lajeja tai samaa lajia useampia yksilöitä, jolloin saadaan näyttäviä asetelmia esimerkiksi joulupöydän koristeeksi tai vaikkapa lahjaksi ystävälle.

Istutuksiin sopivat perinteisten joulukukkien lisäksi erilaiset viherkasvit ja heinät. Joulun istutuksia kannattaa hoitaa, esimerkiksi havulajikkeet säilyvät usein kevääseen ja joskus kesäänkin asti sisällä ohjeen mukaan hoidettuina. Asetelmien kuten myös yksittäisten kukkien hoitoon parhaat ohjeet saat joulukukkamyynnin henkilökunnalta.

Kotimainen joulutähti on joulun suurin suosikki

Suomalaisten kotien suosituin joulukukka on joulutähti. Sitä myydään joulun tienoilla Suomessa noin kaksi miljoonaa kappaletta, joista valtaosa on viljelty kotimaassa. Suomalaiset pitävät erityisesti punaisesta, monilatvaisesta joulutähdestä. Joulutähti tulisi jo ostettaessa suojata ja pakata hyvin, vaikka ulkona ei olisi pakkastakaan. Myös kotona kannattaa varmistaa, että kukka pääsee huoneenlämpöiseen, vedottomaan paikkaan ja sitä on kasteltava maltillisesti.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000