EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kokouspalveluiden uudistumisen kunniaksi Kyläkauppa tarjoaa kaikki kokoustilat pienimmästä aina isoon auditorioon yritysten, yhdistysten ja kuntien käyttöön veloituksetta. Hotelli OnnenTähdessä sijaitsevat tasokkaat ja kattavat kokoustilat, joista valittavana on erilaisia tiloja monen kokoisiin tilaisuuksiin; esimerkiksi 117 henkilön auditorio, 60 henkilön kokoustila, 16 henkilön kokoushuone sekä useampia ryhmätyötiloja. Näiden lisäksi ravintola OnnenKiven yläkerta tarjoaa muunneltavissa olevat tilat isommallekin yritystapahtumalle. Kokoustilojen lisäksi niin kokoustekniikka kuin tarjoilukin on toteutettu laadulla. Myös hotelli OnnenTähden upeat huoneet sijaitsevat aivan kokoustilojen välittömässä läheisyydessä. Kokoustilojen tutustumistarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun.

Hyvä ruoka, parempi kokous

Kyläkaupan kokousvieraita palvelee aina kokousemäntä, joka vastaa siitä, että kaikki sujuu paikan päällä suunnitelmien mukaan. Myös kokoustarjoiluja on merkittävästi uudistettu. Nyt valittavana on useita herkullisia suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. Myös kokousaamiainen on entistä monipuolisempi ja takaa varmasti kokoukselle hyvän aloituksen. Tarjottavat tuotteet pyrimme hankkimaan lähialueen leipomoista tai valmistamme ne itse.

Kokouspäivän kruunaa aina luonnollisesti hyvä ruoka ja sen nauttimiseen tarjoaa Kyläkaupan ravintolamaailma monipuoliset mahdollisuudet. Suosituimpana kokouspäivän lounaspaikkana toimii Ravintola OnnenKiven kotoisa lounasbuffet, jossa herkkupöytään on katettuna alkukeitto, salaattipöytä, useita lämpimiä pääruokia sekä jälkiruokakahvit keksin kanssa. Rouheampaa herkutteluhetkeen oikea valinta on Miljoona Rock -ravintola. Jos kaipaa kokouspäivään kunnon pihvi-illallisen on oikea osoite Vesa´s Steakhousea. Takuuvarma valinta kokouspäivän herkutteluun on myös OnnenTähden PizzaBuffee.

Kevennystä kokouspäivään

Kokouspäivän suosituin oheisohjelma on Kyläkauppa-esittely. Mielenkiintoinen, noin 20 minuutin mittainen esittely valottaa Kyläkaupan syntytarinaa ja paljastaa monia mielenkiintoisia yksityiskohtia sen kulisseista. Myös erilaiset kävellen toteutettavat teemakierrokset sopivat oivasti kokouspäivän virkistykseksi. Esimerkiksi Kyläkaupan kestävän kehityksen kierros, jossa tutustutaan aurinkovoimalaan ja kierrätyssysteemeihin ja Kurkistus kulisseihin -kierros on yleiskierros kulisseissa, esim. logistiikassa käynti.

Hyvä vaihtoehto useamman päivän kokoukselle on myös 20 minuutin päässä sijaitseva Ähtäri Zoo ja Pandatalo.

Kyläkaupan myyntipalvelu rakentaa ammattitaidolla toiveiden mukaisen kokouspäivän. Myyntipalvelu palvelee numerossa p. 010 770 7013 (ark. klo 8-16) sekä myyntipalvelu@tuuri.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000