EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto, Kyläkaupan Riemu Park on nyt ollut avoinna pian kolme kuukautta ja vastaanotto on ollut hyvä. Pieniä seikkailijoita on riittänyt aamusta iltaan niin arkisin kuin viikonloppuisin. -Lapset ja heidän viihtymisensä on meille tärkeä asia. Kyläkauppa on Suomen lapsiystävällisin tavaratalo ja haluamme kehittyä sillä osa-alueella entisestään, tuumii kyläkauppias Vesa Keskinen.

Uutuutena oma leikkialue taaperoille

Riemu Park on jokaisen leikki-ikäisen unelma. Se tarjoaa lapsille seikkailupuiston täydeltä puuhaa: useita erilaisia liukumäkiä, trampoliineja, monipelikenttä, pallokanuunat, pallomeri, verkkoja, putkia ja erilaisia siltoja kiipeiltäväksi, erillinen kiipeilyseinä ja paljon muuta. Nyt myös perheen pienimmille eli alle 3-vuotiaille on valmistunut oma aidattu ja pehmustettu leikkialue. Taaperot pääsevät kiipeilemään, laskemaan ja leikkimään alueella rauhassa ja turvallisesti.

Iloa ja riemua säällä kuin säällä

Pitkään lumettomana jatkunut talvi ei ole juurikaan houkutellut ulkoleikkeihin ja Riemu Park on ollut tervetullut vaihtoehto kuralle ja pimeydelle – siellä voi leikkiä ja touhuta, olipa sää mikä hyvänsä. Lumileikkien vastapainoksi on kuitenkin välillä hauskaa viettää päivä Kyläkaupalla: ostosreissu, ruokailu Kyläkaupan ravintolapalveluissa ja iloinen leikki Riemu Parkissa. –Kyläkauppa on hyvä paikka viettää laatuaikaa perheen kesken, vinkkaa Vesa.

Riemu Park on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto

Kyläkaupan Riemu Park on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto, yli 3000 m² palvelukokonaisuus, joka pitää sisällään sisäseikkailupuiston oheispalveluineen: hampurilaispaikat, kahvilat, ravintolat, kabinetit ja vessat. Riemu Park on tarkoitettu alle 13-vuotiaille leikkijöille.

-Haluan tarjota Kyläkaupassa vieraileville lapsiperheille palvelun, jossa viihdytään liikunnan ja leikkien parissa koko vuoden ympäri, kertoo Keskinen, itsekin kahden lapsen isä. – Minulla on ollut ilo saada toteuttaa tämäkin asiakkaiden toive.

Monipuolista tekemistä ja liikuntaa turvallisesti

Sisäänkäynti sisäleikkipuistoon tapahtuu Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin yhteydessä olevan Vesa’s Cafen kabinetin kautta, Spice Icen vierestä. Riemu Park on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia – siellä voi touhuta siis vaikka aamusta iltaan.

Seikkailupuiston säännöt kuitenkin edellyttävät, että siellä leikkivillä lapsilla on aina mukanaan heistä vastuussa oleva aikuinen. Säännöt ovat Riemu Parkissa nähtävillä ja aikuisten tehtävänä on kertoa niistä lapsilleen. -Pyydämme kaikkia huomioimaan nämä yhteiset ohjeet, niitä noudattamalla saadaan kaiken kokoisille ja ikäisille leikkijöille mahdollisimman mukava kokemus joka kerralla, toivoo Vesa Keskinen. -Riemu Parkissa leikkiminen on vauhdikas ja iloinen elämys, mutta haluamme sen olevan myös turvallinen. -Turvallisuuteen liittyvä asia on myös se, että Riemu Parkissa leikitään aina sukkasillaan, hän lisää. Sääntö koskee myös aikuisia – kaikki riisuvat kengät alueelle saapuessaan. Erityisesti perheen pienimmillä olisi myös hyvä olla jarrusukat jalassa. Mikäli omat ovat jääneet kotiin, lasten jarrusukkia on myynnissä Kyläkaupan Infossa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000