EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

 

Kolmas Veljekset Keskisen Miljoona Rock järjestetään heinäkuun ensimmäisenä päivänä

Miljoona Rockiin tulossa yli 10 000 juhlijaa

Järjestyksessään kolmas Miljoona Rock lähestyy hyvää vauhtia. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Tuuri on täynnä tähtiä; kaikkien aikojen ensimmäisen euroviisuvoiton Suomeen tuoneen Lordin rinnalla tapahtuma-alueen lavalle nousee legendaarinen Dio sekä ikuinen kapinallinen Billy Idol. Menossa mukana nähdään tänäkin vuonna oman kylän poikia, sillä edellä mainittujen lisäksi Kyläkaupan oma Normaali Homma! -bändi on valmiina rokkaamaan Tuuria maailmankartalle. Tapahtuma-alueella on kaksi esiintymislavaa, joten heinäkuun iltaan on luvassa musiikkia lähes tauotta.

Miljoona Rock on myös yrityksille oiva tapahtuma järjestää esimerkiksi asiakastilaisuus tai hemmotella omaa henkilökuntaa kiitoksena hyvin hoidetusta alkuvuodesta. Miljoona Rock antaa yrityksille mahdollisuuden tarjota omille asiakkailleen ja henkilökunnalleen jotain erilaista; se on rento tapa viettää aikaa hyvässä seurassa, nauttien hyvästä musiikista ja samalla hoitaa asiakassuhteita.

Huippuluokan esiintyjät takaavat kovan menon

Illan ehkä odotetuin esiintyjä tuskin kaipaa sen enempää esittelyä. Asiakaspalautteen määrästä voisi päätellä, että Lordin viisuvoiton aiheuttama kansansuosio nosti bändin Miljoona Rockin ykkösnimeksi ohi Dion ja Billy Idolin. Supersuositut monsterit, Mr.Lordi, Awa, Ox, Kita ja Amen kapuavatkin esiintymislavalle nimekkään esiintyjäkaartin ensimmäisenä klo 19.30, joten paikalla kannattaa olla ajoissa. Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla lauantaina 1.7. kello 16 alkaen ja tapahtuma-alueen portit avataan klo 18.30. Miljoona Rockiin ei ole ikärajaa, mutta järjestäjä suosittelee, että alle 12-vuotiaat saapuvat tapahtumaan aikuisten seurassa.

Lordin taatusti näyttävän shown jälkeen lavalle nousee Kyläkaupan oma bändi, Normaali Homma!, joka perustettiin pari vuotta sitten ensimmäistä FirmaRock-kilpailua varten. FirmaRock-kiertue on etsinyt jo kahdesti Suomen rockeinta yritysbändiä ja Normaali Homma! on saavuttanut molemmilla järjestetyillä kiertueilla finaalipaikan. Bändin nykyinen kokoonpano koostuu sataprosenttisesti Kyläkaupan henkilökunnasta. Bändissä vaikuttavat Karra Huutoniemi (laulu), Abba Mäkinen (rummut), Teemu Maijala (kitara), Jamo Niemi (basso/laulu) ja Janne Elovaara (kitara). Huhu kertoo, että Miljoona Rockissa kokoonpanoa vahvistaa ainakin muutaman biisin ajan myös vieraileva solisti. Normaali Homma! soittaa pääasiassa rock-covereita, mutta pojilla on hihassaan muutama omakin biisi. Biisilistalta löytyy muiden muassa Judas Priestiä, AC/DC:tä, Popedaa sekä monia muita tuttuja nimiä.

Normaali Homman! jälkeen estradille nousee jo kulttimaineen saavuttanut heavy metal -yhtye Dio. Dion keulakuva on vokalisti Ronnie James Dio, joka perusti Dion lokakuussa 1982 jätettyään Black Sabbathin. Nykyisessä kokoonpanossa soittavat Ronnie James Dion lisäksi Craig Goldy (kitara), Rudy Sarzo (basso), Scott Warren (koskettimet) ja Simon Wright (rummut). Kesäiltaan kajahtavat varmasti legendaariset Holy Diver ja Last in line, ehkäpä Dion omien biisien lisäksi kuullaan muutama helmi Rainbown ja Black Sabbathin ajoiltakin.

Huikean illan päättää brittirokkari Billy Idol, joka tunnetaan parhaiten 80-luvun hiteistään; White Wedding, Sweet Sixteen, Rebel Yell sekä monet muut listahitit ovat soineet radioissa tiuhaan tahtiin jo 20 vuotta. Viisikymppinen piikkitukka on edelleen kovassa vedossa ja Tuurin keikalla kuullaan varmasti vanhojen suosikkibiisien lisäksi uudempaa tuotantoa mm. 2005 julkaistulta Devil's Playground -levyltä.

Kokemus tuo varmuutta

Veljekset Keskinen odottaa luottavaisin mielin tulevaa suurtapahtumaa. Järjestelyt ovat erittäin hyvällä mallilla. Kaksi ensimmäistä Miljoona Rockia ja muut Kyläkaupan suuret tapahtumat ovat luoneet vankan pohjan järjestelyille. Viime vuoden yleisöpalaute on luettu tarkkaan ja kävijöiden mielipiteet ovat vaikuttaneet tämän vuoden järjestelyihin.

Turvallisuus ennen kaikkea. Koska tiedossa on todellinen suurtapahtuma, turvallisuuteen on kiinnitetty erityishuomiota. Jo alueelle tultaessa pääporteilla tehdään jokaiselle turvatarkastus. Alkoholin lisäksi kiellettyjen listalla ovat huumausaineet, pullot ja purkit, ampuma- ja teräaseet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Huomioitavaa on, että myös monitoimityökalu lasketaan teräaseeksi. Kaikki pois otetut esineet ja aineet toimitetaan Alavuden poliisilaitokselle. Myös niinkin tavallinen kapine kuin sateenvarjo on kielletty alueella. Jos tapahtuman aikana yllättää vesisade, kukaan ei näe sateenvarjojen läpi lavalle. Siksi suositellaan sadetakkeja, järjestävä taho valaisee. Kertakäyttösadetakkeja on myynnissä tapahtuma-alueen info-pisteessä, joten kotoa asti sadevaatteita ei välttämättä tarvitse tuoda. Myös kuulo kannattaa suojata käyttämällä korvatulppia tai suojaimia, sillä varsinkin lavojen edustalla äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä tilapäisesti. Tapahtuma-alueen infopiste myy myös korvatulppia, mikäli omat sattuisivat jäämään kotiin.

Järjestäjä toivoo juhlakansalta kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta turvallisuusasioissa, nämä säännöt ovat olemassa, jotta kaikki voisivat nauttia tapahtumasta turvallisesti.

Matkoihin kannattaa varata aikaa ja kärsivällisyyttä. - Hyvä vaihtoehto onkin saapua bussilla. Esimerkiksi MatkaPeura järjestää kuljetuksia lähialueilta. Lisätietoja bussikuljetuksista saa Matkapeuran nettisivuilta, www.matkapeura.fi .Omalla autolla saavuttaessa on seurattava opasteita ja noudatettava liikenteenohjaajien ohjeita, näin varmistetaan liikenteen sujuminen.

-SM-


Kolmas Veljekset Keskisen Miljoona Rock järjestetään heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Tälläkin kertaa Tuuriin odotetaan yli 10 000 juhlijaa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000