EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo


Suomen ensimmäinen Miljoona Koira kaikkien rotujen koiranäyttely onnistui yli odotusten

Viikonlopun aikana oli Veljekset Keskinen Oy:n Onnela Karavaanarialueella nähtävillä yli 2000 koiraa yli 230 eri rodusta. Tapahtuma keräsi kiinnostunutta yleisöä, koiranomistajia, tarvikemyyjiä ja vapaaehtoisia järjestäjiä niin että yhteensä viikonlopun väkimäärä kipusi varmasti noin 6000 koiraihmiseen. Helteisestä säästä huolimatta ilmapiiri oli näyttelyn ajan leppoinen ja mukava. Koiranomistajat huolehtivat koiristaan ihailtavan hyvin, sillä lämpötila kohosi viikonlopun aikana molempina päivinä hellelukemiin.

Koirat arvosteltiin molempina päivinä ensin rotukehissä ja voittajat jatkoivat iltapäivällä ryhmäkehiin. Ryhmäkehien voittajat jatkoivat Best in Show kehään, jossa valittiin näyttelyn kaunein koira, paras veteraani ja paras kasvattajaryhmä.

Miljoona Koira-koiranäyttelyn tuomarit olivat tänä vuonna kaikki kotimaisia asiantuntevia tuomareita. Näyttelyn kauneimman koiran valitsi Paavo Mattila ja Miljoona Koira 2006 arvon sai amerikanstafforshirenterrieri Masterbolt Feels Like Gold jonka omistavat Kaisa Metteri-Gold ja Katja Salmi Espoosta.

Kaksipäiväisen kaikkienrotujen näyttelyn järjestämisestä vastasi Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri. Näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Martti Kamila kertoi, että näyttelyn järjestelyt tehtiin osaavalla vaikkakin pienellä porukalla. Hän halusi myös kiittää kaikkia yhteistoimintatahoja miellyttävästä ja toimivasta yhteistyöstä. Isojen koiranäyttelyiden järjestäminen on pitkän ajanjakson projekti, sillä suunnitelmat aloitetaan noin kaksi vuotta aikaisemmin. Yhteistoimintatahoja ovat Suomen Kennelliitto, näyttelyn järjestäjät sekä näyttelyn pitämisen mahdollistavat yhteistyökumppanit. Miljoona Koira-koiranäyttelyn yhteistyökumppanit olivat Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri, Veljekset Keskinen Oy ja Nestle Purina PetCare.

Kaikkien ryhmäsijoittuneiden kuvat tulevat löytymään Koirauutiset-lehdestä ja heidän nettisivuiltaan www.koirauutiset.com.

koira.jpg
Näyttelyn kauneimman koiran valitsi Paavo Mattila ja Miljoona Koira 2006 arvon sai amerikanstafforshirenterrieri Masterbolt Feels Like Gold jonka omistavat Kaisa Metteri-Gold ja Katja Salmi Espoosta. Kuva Koirauutiset.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000