EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

50-vuotias rokkilegenda Billy Idol
valloittaa heinäkuussa Miljoona Rockissa

”Suomessa on aina rankka rokkimeininki!”

Heinäkuun 1. päivänä Tuurissa ja Miljoona Rockissa tärähtää, kun lavalle astuvat Lordi, Normaali Homma!, Dio ja illan kruunaa rokkilegenda Billy Idol. Jälleen kerran rokkilegenda Idol lupaa näyttää suomalaisille faneille, miten rokkia soitetaan ja esitetään Suomen lavalla.

Yksi sukupolvensa kovimmista rock-legendoista, punk-rockin paha poika Billy Idol saapuu heinäkuun 1 päivänä konsertoimaan Tuuriin, Miljoona Rockiin.Luvassa on jälleen kova rokkipaketti, kun lavalle saapuvat myös Lordi, Tuurin oma bändi Normaali Homma!, amerkkilainen rokkipumppu Dio ja illan päättää Billy Idol.

Ikirokkari muistetaan 80-luvun legendaarisista hiteistään Mony, Mony, White Wedding, Rebel Yell ja Dancing With Myself. 90-luvun päihdeongelmista selvinnyt vaalea hiuksinen rokkari kukoistaa jälleen keikkalavoilla ja musikkistudoilla.

Viime vuona rokkari julkaisi uuden Devil’s Playground -albumin, mikä oli ensimmäinen uutta materiaalia sisältävä levy sitten vuoden 1993 Cyberpunkin jälkeen. Devil’s Playground oli Billy Idolin paluu musiikillisille juurilleen, jolloin hän yhdisti perusrockin 80-luvun soundeihin ja punk rockiin.
- En häpeä menneisyyttäni, sillä ne hitit saavat minut vieläkin syttymään. Musiikki on aina ollut elämäni moottori, Idol muisteli.

Rakkaudesta rokkiin

Albumilta julkaistiin single Scream, joka soi Skandinavian radioissa hyvin paljon. Hitistä julkaistiin myös live-pohjainen video, minkä ohjasi Jeff Stein. Viimeksi Stein teki yhteistyötä Idolin kanssa vuonna 1983, jolloin hän ohjasi Rebel Yell –videon. Kitaristina albumilla on mukana vanha bändikaveri ja luottomies Steve Stevens, jonka kanssa Idol kirjoitti yhdessä 80-luvun jättihittinsä.

Rumpuja levyllä ja kiertueella soittaa Brian Tichy, bassoa Stephen McGrath ja koskettimia Derek Sherinian. Alustavien tietojen mukaan sama kokoonpano nähtäisiin myös heinäkuussa Miljoona Rockissa. Viime vuonna Idol kävi myös Suomessa, jolloin hän esiintyi Oulussa pesäpallostadionilla ja meno oli silloin varsin villiä.

- Suomessa on hienoa keikkailla, sillä ihmiset rakastavat rokkia ja he osaavat nauttia elämästä. Kesäinen Suomi on todella kaunis ja varsinkin, kun aurinko pysyy ylhäällä koko yön, Idol muisteli.

Tänä vuonna Billy Idolin tekee USA:ssa pieniä konsertteja ja pistokeikkoja Eurooppaan. Yksi niistä on Suomessa, Tuurissa ja Vesa Keskisen järjestämässä Miljoona Rock –tapahtumassa. Ehkä keikan yhteydessä suomalaiset rokkifanit pääsevät maistamaan Idolin uusia kappaleita, sillä kaikessa hiljaisuudessa tähti on työstänyt uutta materiaalia.

- Elämäni suurimpia intohimoja on keikkailu ja rokin soittaminen. Sitä en tule koskaan unohtamaan. Jokaiseen lavashow’hun koeta löytää aina jotain uutta ja villiä. Ehkä nyt on aika esitellä uusia kappeleita, Idol lupaili.

Teksti: Timo Repo

 

billyidol.jpg
Billy Idol rokkaa heinäkuun 1. päivä Miljoona Rockissa, Tuurissa.

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000