EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkauppa järjesti kevään aikana yhdessä TE-toimiston ja Sedun kanssa ensimmäisen ravintolapalveluiden osaaja -rekrytointikoulutuksen. Koulutuksesta valmistui huhtikuun lopulla yhdeksän osaajaa, jotka kaikki saivat kesätyöpaikat Kyläkauppaan. He suorittivat koulutuksen yhteydessä myös hygienia- ja anniskelukortit.

Koulutuksen tarkoituksena oli kehittää opiskelijoiden ammattitaitoa ja osaamista niin, että kurssin hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Kyläkaupan pikaruokapisteisiin ja kahviloihin tulevien sesonkien ajaksi. Tavoitteena oli kouluttaa osallistujat tuntemaan yrityksen kahvila- ja pikaruokaprosessi sekä työskentelemään itsenäisesti määritellyissä työtehtävissä. Koulutukseen sisältönä oli muun muassa ammattienglanti ja -ruotsi, hygieniaosaaminen ja puhtaanapito, anniskeluosaaminen, asiakaspalvelutaidot, myyntityö, ravitsemusosaaminen ja erityisruokavalioiden tuntemus. Koulutuksesta 30 % toteutettiin lähiopetuksena ja 70 % oli työssäoppimista Kyläkaupalla.

Kyläkauppa oli mukana koko prosessin ajan aina koulutuksen suunnittelusta ja opiskelijahankinnasta asti ja osallistui myös päätöksiin koulutuksen valinnoista yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Kaikissa ravintola-alan työpaikoissa ympäri Suomea on sesonkeina pulaa osaavista työntekijöistä ja samasta syystä myös Kyläkaupalla haluttiin kokeilla tätä uutta rekrykoulutusta. -Olemme mielellämme mukana toteuttamassa niin isompia kuin pienempiäkin rekrykoulutushankkeita yritysten kanssa. Tämä on erittäin toimiva ja joustava sapluuna silloin, kun osaavaa työvoimaa ei tahdo muutoin löytyä, toteaa Johanna Olsson, asiantuntija yrityspalveluista TE-toimistosta.

-Olen erittäin tyytyväinen, että meillä järjestettiin tällainen koulutusmahdollisuus, kehuu Kyläkaupan hotelli- ja ravintolapalvelujen ryhmäpäällikkö Kari Kytölä. – Kaikki harjoittelut tehtiin Kyläkaupan eri toimipisteissä ja valmistuneiden on nyt helpompi aloittaa varsinainen työnsä, kun paikat ja ihmiset ovat jo entuudestaan tuttuja, hän lisää. Kokemus oli niin hyvä, että Kytölä uskoo, ettei koulutuskokeilu jää vain yhteen kertaan, vaan se toistetaan mahdollisuuksien mukaan myös seuraavina sesonkeina. -Varsinkin kahvila- ja pikaruokapisteissä työllisyysnäkymät vaikuttavat hyviltä. Kenties valmistuneet innostuvat jatkamaan kouluttautumistaan ravintolasektorin vaativampiinkin tehtäviin.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000